![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: DOM
Model: S-MAX MK2 BiT 2** KM
Silnik: diesel
Rocznik: 2016
|
Witam
Nie znalazłem tematu odnośnie naszych S-Maxów MK2 (jeśli istnieje proszę scalić) Może ktoś polecić dywaniki gumowe których używa ew. przesłać zdjęcia jak są dopasowane Idzie jesień zima i jestem na kupnie do automata znalazłem coś takiego Można przyszłościowo przesłać zdjęcia manual - automat [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam offca |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: był S-MAX MK1; jest S-MAX MK2
Silnik: 2.0 187KM; 2.0 209KM
Rocznik: 2012; 2017
|
Ja kupiłem w zeszłym roku Petex 39510 dedykowane do S-Maxa od 2015. Jakość i dopasowanie super także mogę polecić z czystym sumieniem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Caribou
Model: C-Max // S-Max
Silnik: 1.5 Ecoboost 150A6 // 2.0 Ecoblue 190A8 AWD
Rocznik: 2015 // 2018
|
ja mam rezaw plast i zaleta w porównaniu do oryginalnych jest taka ze w 2. rzędzie wycieraczka jest przez całą szerokość auta (a oryginał ma 2 osobne wycieraczi i w efekcie środek jest "goły"). jest pewna trudność w wyjęciu tego tak żeby nic nie rozsypać ale korzyści przeważają. W bagażniku mam oryginalną matę.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI 180KM Powershift
Rocznik: 2015
|
Też mam rezawplasy jak kolega
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
i potwierdzam, pasują, tył jest lepszym rozwiązaniem...i tak trzeba uważać przy wyjmowaniu ale da się to ogarnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Jan
Model: Ford S-max
Silnik: 2.0 150km
Rocznik: 2017
|
dostępne są orginalneGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() Imię: DOM
Model: S-MAX MK2 BiT 2** KM
Silnik: diesel
Rocznik: 2016
|
U mnie zakup padł na Geyer&Hosaja
Tak wyglądają dla mnie całkiem ok, tylko koło podstopinicy ciut odstają ale poza tym za ta kase spoczko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez offieczka ; 30-10-2021 o 18:48 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
![]() Imię: Paweł
Silnik: 2.0 tdci
|
Mogę polecić dywaniki ProLine. Pasują idealnie i mają wysokie boczki.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez paweldm ; 11-11-2024 o 21:00 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomasz
Model: S-MAX ST / Focus Active, wnętrze Vignale
Silnik: 2.0 TwinTurbo/1.5 EB
Rocznik: 2020/2020
|
Ja polecam brisk, jeszcze wyższe burty, łatwe w utrzymaniu czystości.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
S-MAX: AmbientLEDx25 /CANbox /Heated 2nd row /2nd USB HUB /DSP B&O / FullDigital FOCUS: AmbientLEDx15 /TSR /DAS /AHB /BLIS /CTA /iACC /PCA /NAVI /Alarm /FrontCAM /CANbox /Towbar /WACM /2nd USB HUB /Electric seats x2 /right door lock switch /storage seat x2
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Imię: Paweł
Silnik: 2.0 tdci
|
Też fajne, ale przedstawione przez ze mnie są 2 stówki tańsze.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Rafał
Model: Ford S-max
Silnik: 2,0
Rocznik: 2018
|
Witam czy macie może sprawdzony zakup - dywaniki gumowe do ford s-max 5 osobowy wersja titanium ? zależy mi na jak najbardziej pasujących i mających korytko bo welurowe mieszkając w lesie nie sprawdzają się bo wnosi się pełno piachu który jest wszędzie. Proszę o podanie linków np do allegro itp
|
|
|
|