![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-09-2015
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1.8 TDCi 125KM
Rocznik: 2009
|
![]()
Hej Forumowicze, kupiłem niedawno Fiestę MK7 2016 i przyglądałem się tylnemu zderzakowi.
Mam pytanie czy na progu tylnego zderzaka powinna być jakaś nakładka? Są w zderzaku 4 dziury które wyglądają jak miejsca na jakieś wpusty. Przeglądałem też specyfikacje zderzaka i wygląda że nic tam nie ma... Czy stosujecie tam jakieś nakładki? Zdjęcie zderzaka [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Na diagramie cześci też nic nie widac: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]() Cytat:
Cytat:
2) Akcesoria do Fiesty [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] 3) Akcesoryjna nakładka zderzaka a) Ford [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] b) Allegro [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 20-07-2024 o 15:24 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-09-2015
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1.8 TDCi 125KM
Rocznik: 2009
|
![]()
Hej Arturek, dzieki za odpowiedź. Tak wygląda że to są odpływy wody.
Ale mysle ze kupie sobie tez jedna z takich nakładek, dzięki za linki! |
![]() |
![]() |