![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: Edge
Silnik: 2.0
Rocznik: 2019
|
Witam, mam Edge SEL 2019 z USA.
Pod siedzeniem pasażera jest podejrzanie dużo miejsca, wygląda że spokojnie mógłby się tam zmieścić jakiś schowek, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy rzeczywiście to miejsce może być wykorzystane czy czepiam się i po prostu: duży samochód = dużo miejsca pod siedzeniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak to wygląda w waszych Edge'ach? wiecie coś na temat ewentualnego schowka? Jeszcze dodam że mam siedzenia skórzane z ogrzewaniem, regulowane elektrycznie. A jako ciekawostkę dodam, że przy okazji poszukiwań dowiedziałem się o schowku poniżej przełącznika świateł. U mnie jest tam zwykła zaślepka, ale na filmie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] w 40 sekundzie widać tam normalny wysuwany schowek. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Cytat:
Kolejne cięcie kosztów to schowek - możesz dokupić - pasuje z przedlifta Edga, S-maxa lub Galaxy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] cena kosmos ale w ASO to ok. 900 zł. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 5335347 LAMBREKIN - SIEDZENIE 5335338 to są nr OE osłony do foteli które mają pamięć, inne są do foteli bez pamięci Ostatnio edytowane przez artur1970 ; 05-10-2024 o 23:12 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: Edge
Silnik: 2.0