![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
![]()
Witajcie Forumowicze! Nie jestem tu nowy, bo to mój kolejny Ford, ale dość rzadko się udzielam, dlatego dzień dobry wszystkim! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od pewnego czasu jestem posiadaczem Focusa MK3 z 2012 r. 1.6 tdci. Autko jest dość dobrze wyposażone (choć jak to zwykle bywa - nie we wszystko).
Z ważniejszych rzeczy jakie są i działają to:
Do "pełni szczęścia brakuje mi w zasadzie jedynie kamery cofania - jaką mam w drugim aucie C-Max Grand z tego samego rocznika. Czy ktoś z okolic Lubania (Dolny Śląsk) jest w stanie pomóc z instalacją kamery cofania w wersji kombi Focusa MK3? Oczywiście nie za darmo. W aucie na pewno nie mam zainstalowanej kamery oraz nie wiem jak wygląda temat ewentualnych brakujących wiązek/sterownika i oczywiście późniejszej aktywacji (choć to chyba możliwe przez Forscana?). Dziękuję za ewentualne zainteresowanie i liczę na pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Masz do wydania 1k?
Bo tyle to bedzie kosztować do tego auta. W zasadzie to tyle bedzie za sam materiał. Ostatnio edytowane przez Antej ; 19-10-2024 o 22:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: Focus MK3
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
![]()
Cytując reklamę, myślę że taką kwotę jestem w stanie zaakceptować 😉