![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Ford C-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2015
|
![]()
Witam. jestem uzytkownikiem c-maxa z 2015r. Na wyposażeniu posiada elektrycznie zamykaną klapę bagażnika. Przestał działać dociąg zamka. Przerabiał ktoś może taki temat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Linka do wymiany. Nie pamiętam, czy da się ją kupić osobno. Zdjęcie poniżej zaczerpnięte z tej aukcji - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] . Jest tam kompletny zamek z dociągiem i sprwną (na razie...) linką.
------------------------------------------------------------------------------------------------ Nadal tu jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 30-12-2024 o 20:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Ford C-max
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2015
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Witam! Wielkie dzięki za podpowiedź! W moim na szczęscie lub nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest coś innego ponieważ cudownym sposobem klapa sie dzisiaj naprawiła. Ale na podanym przez ciebie zdjęciu widzę że tam jest mikrostycznik! Myślę że to on może szwankować. Podjąłem próbe zdjęcią osłony klapy Bagażnika lecz temperatura nie daje szans na takie prace na dworzu. Poczekam na cieplejsze dni a teraz zajmę sie innymi tematami które mnie ciekawią. Jeszcze raz wilkie dzięki za odpowedź!! Pozdrawiam! Ostatnio edytowane przez Speedo ; 07-01-2025 o 13:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
c-max , klapa bagażnika |
|
|