![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Fusion '06 Lift | Galaxy MK2 '06
Silnik: 1.4 benzyna | 2.0 benzyna
Rocznik: 2006 | 2006
|
Szanowni,
mam pytanko: czy jeśli obecnie w moim Galaxarze (MK2 GHIA, przed liftem, 2006r) mam lampy przednie bez silniczków (a przynajmniej nic o tych silniczkach nie wiem, bo nie widzę żadnego sterowania w kabinie), to mogę wymienić na nowe z silniczkami? Czy wtyczka przyłączeniowa takiej lampy czymś się różni? Warto regenerować lampę, czy może lepiej kupić nową? Koszt obecnie kompletu z silniczkami na aledrogo to jakieś 730-750 zł... W obecnych mam też pourywane niektóre uszy mocujące... Dzięki z góry za porady Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez SRS ; 11-12-2025 o 18:46 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Fusion '06 Lift | Galaxy MK2 '06
Silnik: 1.4 benzyna | 2.0 benzyna
Rocznik: 2006 | 2006
|
Siemka - sprawdziłem i jednak lampy są z silniczkami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Znalazłem też sterowanie w kokpicie, ale zero reakcji na kręcenie gałeczką... Uwalone silniczki?
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| elektryka , lampy , reflektor |
|
|