![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-10-2008
Model: Mondeo kombi [mk4]
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Pojawił się problem z szybami można je było domknąć przytrzymując przycisk zamykania w pilocie, teraz też się domykają lecz tylko prawy przód i lewy tył natomiast ,lewy przód i prawy tył zostają otwarte dodatkowo zauważyłem że szyby które nie chcą się domknąć nie zamykają się płynnie po naciśnięciu przycisku na drzwiach?Co może być powodem takiej usterki?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-11-2007
Model: Opel Omega
Silnik: 3.2 V6
Rocznik: 2001
|
Zaprogramuj szyby na nowo.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Mondeo MKIII Kombi
Silnik: 2.0 TDCi 130KM
Rocznik: 2002
|
po kazdym odlaczeniu aku bedziesz musial to robic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#4 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marcin
Model: BMW 3 touring
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 05'
|
jesli nie zamykaja sie plynnie moga stawiac wiekszy opor a idac dalej przy domykaniu wylacznik przeciazeniowy moze dzialac i tyle. jesli przeprogramowanie jak koledzy radza nie zaskoczy polecam rozebrac drzwi i przeczyscic/nasmarowac prowadnice i tzw parapet (parapet czyscic nie smarowac). u mnie pod parapetem zebralo sie kiedys tyle syfu ze wozek podnoszacy szybe pekl bo syf zgromadzil sie blisko lusterka - wykrzywilo a silnik pchal dalej...
|
|
|
#5 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Andrzej
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 Tdci
Rocznik: 2018
|
witam a możne ktoś poradzi jak się programuje te szyby, bo jestem jeszcze zielony w tych sprawach. Z góry dziękuję.
|
|
|
#6 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-01-2009
Model: MK3
Silnik: 2,0 TDCI-130
Rocznik: 2004
|
włącz szukajkę było kilka razy opisywane
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Masz tu, tylko sobie wyczytaj, i jak kolega już powiedział, używaj szukajki..... [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#8 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 05-07-2009
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0 tddi
Rocznik: 2001
|
przytrzymaj każdy z przyciskow oddzielnie przy zamknietych oknach około 3 sekund i sprawdz czy działa aaaa włacz zapłon...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-10-2008
Model: Mondeo kombi [mk4]
Silnik: 2.0 TDCI
|
Dzięki za rade.Zrobiłem tak jak radziłeś piterct, jest ok.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Paweł
Model: MK4 TitaniumX
Silnik: 2.0 Pb +LBG
|
Witam
To ja podepne się pod temat Otwieranie globalne wszystkich szyb+szyber działa, zamykanie NIE- jakieś pomysły ? Pozdrawiam
|