![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 27-11-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2004
|
[b]Witam, mam problem ponieważ kompletnie nie wiem dokąd pojechać ze swoją fiesta na przegląd po zimie... ;-(
Na autach ogólnie się nie znam, dlatego potrzebuje zaufanego warsztatu gdzie bez strachu oddam samochód, fachowcy przejrzą, powiedzą co jest nie tak, dokonają wymiany oleju, filtrów itp. oraz powiedzą mi co jeszcze jest do wymiany i przy tym nie zrobią mnie na kase. Do tej pory robiłam w ASO i nie znam żadnego dobrego i godnego polecenia warsztatu który nie okantuje mnie a dobrze zrobi przegląd? Może znacie jakiś taki warsztat?? Co polecacie?? Bardzo proszę o podpowiedzi, naprawdę nie wiem gdzie pojechać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.( PS. Słyszałam o warsztacie p.Tomka, tzn. czytałam - wiem że był niezły ale coraz więcej ludzi na niego narzeka że drogo...ja tam nie byłam więc nie wiem jak jest naprawdę - a wy co o nim sądzicie? Również zauważyłam że polecany jest Caros - co o nim myśleć? Może jeszcze jakieś inne warsztaty?? Z góry bardzo dziękuje za pomoc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
![]() Zarejestrowany: 27-11-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.3
Rocznik: 2004
|
Czy nikt z was nie zna żadnego godnego polecenia warsztatu? ???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 22-04-2010
Model: Focus C-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2005
|
Ja osobiście polecam Caros'a robiłem tam jeszcze KAczuszkę teraz robię Foczkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak dla mnie nie są za drodzy a mają sporą wiedzę. |
|
|
|