![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-07-2008
Model: ford mondeo kombi
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1997
|
Witam.Mam taki problem.W moim aucie nie mam oryginalnego filtra paliwa(tego z pompką ręczną).Ktoś przede mną założył jakiś zwykły filtr od innego samochodu.Oryginał kosztuje około 200zł.Jaki inny mógłbym założyć,żeby wszystko było ok?Już dawno powinienem go wymienić,a 200zł to trochę dużo jak dla mnie.
|
|
|
#2 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-10-2006
Model: sprzedany
Silnik: sprzedany
Rocznik: sprzedany
|
trudno odpowiedzieć co tam masz zainstalowane teraz. mógłbyś zrobić foto i nam pokazać. na zdjęciu (dobrym wyraźnym zdjęciu) można by było wywnioskować czy warto ponownie wrócić do oryginalnego filtra z pompką- nazwijmy go zestaw fordowski, czy zostać przy stanie faktycznym. prawdopodobnie zdemontowano też układ podgrzewania paliwa. no ale musisz się wypowiedzieć szerzej w tym temacie.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
![]() Zarejestrowany: 10-04-2009
Model: Mondeo Kombi
Silnik: 1.8 TD
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 13-10-2006
Model: sprzedany
Silnik: sprzedany
Rocznik: sprzedany
|
czyli za 53 zł do układu zasilania Bosch.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-07-2008
Model: ford mondeo kombi
Silnik: 1.8TD
|
Dzięki Dragon.Mój jest jeszcze inny,ale bardzo podobny.Zapewne skorzystam z tej aukcji.Przynajmniej mam pewność,że właśnie do tych silników jest on produkowany.Pozdrawiam.
|