Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 06-04-2010, 19:36   #699
mancat
ford::advanced

Model: Fiesta
Silnik: 1.4 PB
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał Ford-fan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...) 7.2 z Twej stopki, to coś takie sztywne i niezmienne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To Twoje średnie spalanie ? Coś wysokie, szczerze mówiąc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
Tak, to jest średnia arytmetyczna ze wszystkich tankowań, więc przy każdym kolejnym dodanym raczej mocno zmieniać się nie będzie. Czy wysokie? Dla mnie ok. Generalnie jeżdżę do pracy i po autostradach, po krajowych drogach, gdzie można uzyskać niskie spalanie, rzadko.

Ale teraz szykuje się dobry wynik, bo wygląda na to, że na obecnym baku zrobię ok 700 km, mam jeszcze dwie trasy więc jak wrócę w nocy to policzę.

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
(...)P.S. Wiecie może coś więcej o rzekomych podłokietnikach do nowych fiest w salonach? bo ktoś tam coś wcześniej o tym wspominał...
Była mowa o podłokietnikach, ale z tego co pamiętam to dotyczyła tych uniwersalnych, montowanych na konsoli środkowej.

Dziś wymieniłem sobie koła na letnie i przy okazji zgłosiłem problem z mało wydajną klimatyzacją. Ostatnio gdy było cieplej ok 16-18 st. C, jeździłem z klimą i ledwo chłodziła na 2 biegu wentylatora i temp. ustawionej na min. Wymieniono filtr przeciwpyłkowy, był zapchany i po prostu nie potrafił przepuścić przez siebie odpowiedniej ilości powietrza. Przebieg, nieco ponad 14000 km, koszt 150 zł (filtr z wymianą). Trochę szybko się skończył, myślałem, że wytrzyma do pierwszego przeglądu. Doradca powiedział mi, że mieli już przypadek wymiany po niespełna 6000 km. No cóż, może nowy będzie lepszy...?

Ostatnio edytowane przez mancat ; 06-04-2010 o 19:45
mancat jest offline   Odpowiedź z Cytatem