Temat: [Fiesta 2001-2008] Demontaż poduszki powietrznej AirBag
View Single Post
Stary 15-04-2011, 13:52   #3
emonkey
ford::advanced

Model: Ford Fiesta mk5
Silnik: 1.4 TDCi
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Demontaż poduszki powietrznej AirBag

No ja wiem że trzeba odłączyć akumulator, ale jak z plastikami jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W Oplu Astrze F to bułka z masłem, wystarczyło odkręcić koło kierownicy dwa razy i użyć imbusu do odkręcenia dwóch śrub. A tutaj to nie wiem a nie chce plastików połamać.

Cytat:
Napisał JoeMix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na wyjętym z samochodu akumulatorze,Tak, niesprawny układ nie zadziała jak trzeba,,,
Nie o to mi chodziło, teraz wiem że jak świeci czy tam miga kontrolka to może nie odpalić poduszka, ale czy po naprawieniu np. jak będzie to wina luźnej złączki i zostanie błąd w komputerze to czy z tym muszę jechać do usunięcia błędu czy też nie? Bo to jakieś 50zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No niby nie dużo ale jak za 2 minuty pracy to trochę boli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez emonkey ; 15-04-2011 o 13:57
emonkey jest offline   Odpowiedź z Cytatem