Ja mam podobnie, ale już przywykłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (w porywach 183cm wzrostu)
Co do pomysłów, raczej ochraniacze kolan w grę nie wchodzą, jak już Ci to tak doskwiera to może obszyć sobie jakimś materiałem gąbkę tapicerską i to przykleić do deski. Albo są czasem takie mięsiste podkładki pod myszkę komputerową, można i to przykleić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A nawet zaszaleć i dwie takie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ew. są takie filcowe podkładki pod meble, z klejem, lecz twardawe to jest, ale do takiej podkładki byś mógł ową obszytą gąbkę przykleić a później razem wszystko do deski.
Autorskie pomysły, za wykorzystanie trzeba będzie piwko postawić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szerokości.
Pozdrawiam