Temat: [Mondeo 2007-2014] Program konfiguracji - ELMconfig
View Single Post
Stary 21-03-2013, 12:32   #94
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
Domyślnie Odp: Program konfiguracji - ELMconfig

kolega napisał w ostatniej linijce swojego posta: "Mój samochód to Mondeo MK4 2.0PB " a więc ELMConfig jest dla niego

Cytat:
Napisał krczydar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. Czy ELMConfig pozwoli mi wyłączyć światła skandynawskie?
tak
Cytat:
Napisał krczydar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. Czy ELMConfig pozwoli wyłączyć drugą sondę lambdę(tą za katalizatorem, bo wciąż wyskakuje błąd niskiej wydajności katalizatora, podobno wyłączenie drugiej sondy rozwiąże problem, a autko za kilka dni będzie zagazowane, więc ekologia nie ucierpi)
nie
Cytat:
Czy jest jakaś zasadnicza różnica w tym co pozwolą mi zrobić/zmienić w aucie? Chciałbym kupić jak najlepszy, ale nie chcę też wydawać 300zl, jeśli sprzęt ma mieć te same możliwości co ten za 50zł.
nie ma, ale trafiają się takie egzemplarze, które w ogóle nie chcą działać z ELMConfigiem - popatrz na kilka poprzednich stron tego wątku (lub wątku o elmconfigu na podforum SMaxa)
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM

Ostatnio edytowane przez mayak ; 21-03-2013 o 12:34
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem