Nie nawał bym tego bugami.
Ja zauważyem też że przycisk ok (zmiana wyświetlanej informacji komputera pokładowego) działa tylko przy włąconym radiu.
Jednak są to właściwości fabrycznej wersji 1007 a nie mojej modyfikacji.
Ja nie ingerowałem w logikę działania programu. Ingerencja będzie dopiero przy PDC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do ikonki tempomatu. No cóż nie twiedzę że pasuje idelnie do nowego zestawu, ale jak już może wcześniej niektórzy czytali w poliftach nie majuż ikonki tempomatu.
Zamiast ikonki pojawia się cały panel tempomatu zamiast samochodzika. Nie było więc na co podmienić starej ikonki.
A wolałem nie popisywać się własmym talentem w dziedzinie grafiki, bo musiałoby wyjść kilka wersji pod różne upodobania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Oczywiście jeśli komuś się bardzo nie podoba na specjalne zapytanie można wrzucić swoją własną zamiast oryginalnej.
pozdrowienia z podlasia
ps. Widzę że jednak szybciej udało Ci się dotrzeć do Katowic niż do Waszawy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.