Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 10-09-2014, 00:52   #332
orion512
FCP member

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

No więc kolego JacekMK4 odpowiadam po kolei.

O kontrolkę tempomatu pytało się kilka osób więc przy okazji wypuszczenia wersji 1007 z PDC pojawi się też ona zmieniona.

Jeżeli chodzi o ikonki drzwi, pokrywy silnika, bagażnika oraz hla to nie było specjalnie jakiegoś zainteresowania więc prawdopodobnie nie wejdą do wersji z PDC.
Ewentualnie może wymienię samą ikonkę otwartych drzwi. Mam ją ograną w swoim liczniku i wygląda całkiem nieźle.
Jest ona neutralna (ani mondeo ani smax) bo bazuje na samochodziku który wyświetla się na lewym panelu.
Oczywiście wszystkie grafiki które były prezentowane w tym wątku oraz dowolne inne mogą być zaimplemetowane za specjalne życzenie.
Możliwa jest modyfikacja każdej grafiki w converse+.

Jeśli chodzi o teksty to mogę spróbować to poprawić.
Cyfrowe wyświetlanie prędkości jest jak najbardziej do zrobienia jednak z powodu (w moim mniemaniu) małej użyteczności z pewniością nie będzie to teraz. Priorytetem jest skończenie PDC.
Światła, kierunkowskazy - gadżety - patrz punkt wyżej.

Panowie mam pytanie. Którą wersję ukończyć jako pierwszą - przedliftową czy poliftową bo rozgrzebane mam obydwie. W zasadzie to by pewnie trzeba było jakąś sondę zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Założyłem ankietę. Zainteresowanych proszę o głosowanie.

sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka |

Ostatnio edytowane przez orion512 ; 10-09-2014 o 01:08
orion512 jest offline   Odpowiedź z Cytatem