Cytat:
|
Jak będziesz wysyłał to spytaj, czy już jest zrobiona "kosmetyka" - poliftowa ikonka tempomatu i zlikwidowana pojawiająca się sporadycznie (i na moment) sygnalizacja obecności przyczepy przy tylnych czujnikach cofania.
|
Alku jako że byłeś betatesterem już w momencie ogrywania wiedziałeś że soft będziesz miał do updatu. Ta drobnostka o której piszesz występowała tylko w twojej kopii softu i była poprawiona jeszcze tego samego dnia wieczorem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do pozostałej kosmetyki to prace posuwają się do przodu.
Między innymi przeniosłem czarny motyw na pierwszą pozycję a niebieski wylądował na drugiej. Dzięki temu po restarcie ewentualnie odłączeniu akumulatora domyślnie włącza się czarny i nie musimy go specjalnie przełączać.
Poprawiłem "polski" na "Polski" w menu wyboru języka. Drobnostka ale cieszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poprawiłem tłumaczenia komputera pokładowego na Chwilowe spalanie, Średnie spalanie, Średnia prędkość.
Po różnych testach zdecydowałem się nie rezygnować z koloru w słupkach PDC i zachować konwencję jaką przyjęli inżynierowie forda w chińskiej wersji softu. Chodzi o to, że słupki o różnej wysokości mają też inne kolory. I tak kolejno mamy szary, ciemno zielony, jasno zielony, żółty, pomarańczowy oraz czerwony. Elegancko to wygląda i widać każdą zmianę.
Taką właśnie kolorową wersję otrzymał dzisiaj kolega kura2000. Swoją drogą, co mnie bardzo cieszy, kolega wykazał się dużą determinacją przyjeżdżając do mnie aż z Poznania
Tak więc naprawdę została mi tylko ta nieszczęsna ikonka tempomatu
Na zdjęciach możecie pooglądać jak wygląda stan aktualny.