View Single Post
Stary 16-08-2016, 00:39   #312
orion512
FCP member

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Poliftowe modyfikacje Converse+ by Orion512

Cytat:
Napisał kristof76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Osobiście zmieniłbym kolor kontrolki ładowania na zielony w trakcie ładowania
Według mnie nie jest to dobry pomysł, bo zaczyna robić się pstrokato.
Tonacja całego motywu jest szaro-czarna nie bez powodu. Po prostu nic ma tam nie kłóć w oczy.
Dopiero kiedy pojawia się jakaś istotna informacja pojawiają się jaskrawsze kolory.
Według mnie fakt prawidłowego ładowania nie jest istotną informacją. Co innego brak ładowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście mogę przygotować specjalną wersję w dowolnym kolorze (nawet różowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Cytat:
Napisał kristof76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do dpf-u dodałbym stan zapchania filtra (jak można)
dokładnie tak mam zamiar zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
czytałem o wizualizacji zapiętego biegu ale nie znalazłem nigdzie fotki jak to wygląda
To chyba słabo szukałeś Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Było w tym wątku.
http://forum.fordclubpolska.org/show...63#post2461463

sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka |
orion512 jest offline   Odpowiedź z Cytatem