Cytat:
Witam, wszystkich i z grubej rury, proszę o pomoc i poradę chciałem zamówić na Allegro oryg. do mk4 tylna listę pod zderzak łącznie z 4czujnikami parkowania. Posiadam wypuszczona wiązkę kabli z kostka z tyłu w zderzaku strona prawa, mniej więcej na wysokości lampy. I teraz pytanie do was:
1. Czy to na pewno do czujników, a nie np. do instalacji haka?
2. Na konsoli mam tylko pojedynczy guzik z trakcja (esp), brak podziałki dodatkowo na on/off partronic, czy ten przycisk odpowiada za funkcje dwóch czujników przód/tył?, czytylko przodu?. Czy jak zamontuje listwę, podepnę wszystko (kostkę), to tylne bedą działać od razu (akustycznie) mimo wszystko ?. Nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto i dodatkowo sie rozczarować... że znów czegoś brakuje... dziękuje za info Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja też do swojego Mondka instalowałem tylko tył i guzik na konsoli jest niepotrzebny. Jeśli planujesz aktualizację Conversa do wersji oriona to od razu wyposaż się w dwa buzzery (tylny i przedni). Przed aktualizacją wystarczył tylny buzzer i ładnie działało. Po aktualizacji krzyczał że nie ma przedniego buzzera.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka