Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 23-11-2017, 00:47   #1311
orion512
FCP member

Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Modyfikacje Converse+ by Orion512

Cytat:
Napisał Slartibartfast Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmieniłeś w modzie zdarzenie inicjujące wyłączanie radia z zapłonu na otwarcie drzwi kierowcy, stąd moje pytanie czy może testowałeś co dzieje się z takim połączeniem telefonicznym po otwarciu drzwi
Mod jest napisany bardzo porządnie. Ingeruje w sterowanie radiem tylko wtedy kiedy licznik chce je wyłączyć. Pozwala mu na to tylko wtedy kiedy drzwi są otwarte.
Jeśli licznik nie ma zamiaru wyłączać radia moja modyfikacja w to nie ingeruje.
Zatem jeśli prowadzimy rozmowę i licznik podtrzymuje włączone radio to z moją modyfikacja też tak jest.
Ba nawet jak podczas rozmowy otworzymy drzwi to to też nic się nie stanie (to znaczy rozmowa będzie kontynuowana).
Przerwanie rozmowy przy zamkniętych drzwiach pozostawi radio włączone.
Przerwanie rozmowy przy otwartych drzwiach spowoduje automatyczne wyłączenie radia.
Mam nadzieję, że teraz wszystko jest jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Swoją drogą to muszę sprawdzić czy fabryczny soft poliftowy też się tak zachowuje.

sprzedam: Licznik Convers+ | chwilowo Grabarka |
orion512 jest offline   Odpowiedź z Cytatem