Każda analiza działania tego kodu to co najmniej dziesiątki godzin. Jeśli jest sens to można to oczywiście robić, ale w tym konkretnym wypadku nie mam takiej pewności.
A apropo grzebania w sofcie niedawno jeden z forumowych kolegów doinstalował sobie do międzyliftowego mondeo DAB. Po zmianie konfiguracji na NX SD wszystko ładnie ruszyło. Problem w tym, że convers tego DAB nie widzi.
W sieci można znaleźć film który pokazuje, że jednak DAB na convers powinien być.
https://www.youtube.com/watch?v=am-7oo5n7RE
Padło więc pytanie, czy międzyiftowy soft convers w wersji 1122 obsługuje DAB.
Nie mam u siebie DAB więc nawet nie wiedziałem jak to powinno wyglądać.
Po obejrzeniu filmu wiedziałem już czego szukać. Postanowiłam więc zajrzeć do softu w poszukiwaniu obrazków.
Po krótkich poszukiwaniach w sofcie 1507 udało mi się wygrzebać takie coś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zacząłem więc szukać tego samego w sofcie międzyliftowym. Niestety nie udało się. Przejrzałem jeszcze inne softy i podobny obrazek znalazłem jeszcze tylko w 1412.
Z dużą dozą prawdopodobieństwa można więc zaryzykować stwierdzenie, że obsługa DAB została wprowadzona dopiero w późnym polifcie od softu w wersji 1412.