View Single Post
Stary 24-12-2021, 14:56   #159
adam127777
ford::advanced

Imię: Adam
Model: Mondeo MK5 STL / Kuguar STL
Silnik: EcoBiust R7 3.0 365 KM ;)
Rocznik: 2017 / 2021
Domyślnie Odp: Ile przejeżdzacie km na pełnym baku?

Cytat:
Napisał Waterspoon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... że po zapaleniu się kontrolki paliwa mam jeszcze 12-13 litrów paliwa, a nie ok 5-6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakoś nie dociera do mnie, że uczyniono tak ze względów na kretynów którzy kupują te auta, ale do czasu innego racjonalnego wytłumaczenia niech tak będzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Żeby było ciekawie chyba FORD coś zmienił w podejściu do pokazywania zasięgu. Tankowałem Pumę komputer pokazywał że zostało ~35km zasięgu, weszło 40,91 litra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - bak jest podobno 42 litrowy.

Dobrze że pojechałem zatankować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wesołych Świąt
adam127777 jest offline   Odpowiedź z Cytatem