![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#171 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Nissan X-trail
Silnik: 1.6
Rocznik: 2017
|
Inne moduły też da się tak aktualizować? Np ABS?
|
|
|
|
|
|
#172 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
oczywiście - ostatnio tedi_k zaktualizował jedno mondeo4 "od stóp do głów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#173 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
CZekamy na wiadomości kiedy będzie i ile będzie to kosztować no i kto będzie to robił u nas w PL kompleksowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#174 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
nie nabijam się, ale zastanów się co piszesz: jaka "podobna sytuacja jest z innymi modułami" ?????
Który inny moduł kwalifikuje się z jakiś powodów do wymiany, ale podejrzewasz, że może aktualizacja go przed tym uchroni?
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
|
|
|
|
|
#176 | |
|
|
Cytat:
Pytam, bo na forum kilka osób zrobiło kilka ciekawych modyfikacji poprzez wymianę modułów na nowsze lub lepsze - np moduły drzwi, do automatycznego składania lusterek, moduł ABS i moduł YAW do aktywacji HLA, moduł komfortu (chyba tak to się nazywa) do poprawnego działania czujek alarmu. |
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-06-2013
Model: Mondeo MK4 Ghia X
Silnik: 2.3 Duratec (SEBA) 160KM benz + LPG
Rocznik: 2007
|
Fooji uparłeś się jak dziecko. mayak napisał co napisał, bo tak jest. Są różne sposoby aktualizacji modułów, część rzeczy da się zrobić podpinając IDS (jak w ASO), czego on nie zrobi czasem da się zrobić inaczej.
Zadajesz zbyt ogólne pytanie, więc nikt Ci konkretnie nie odpowie. Poczytaj forum, określ co konkretnie chcesz modyfikować i dowiaduj się wtedy jak się to w konkretnym przypadku robi, czy trzeba kupować inny moduł, czy wystarczy nowsze oprogramowanie, konfiguracja, czy co tam jeszcze innego. Ale nie zadawaj tak ogólnych pytań, bo nie ma na nie jednej odpowiedzi. |
|
|
|
|
|
#178 | |
|
|
Cytat:
Nie bijcie zatem, po prostu zapytałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 23-04-2013
Model: Ford S-MAX
Silnik: 2.0TDCI 140->163KM
Rocznik: 2010
|
Może kogoś zaciekawi temat.
Udało mi się odpalić na converse+ soft który obsługuje czujniki parkowania. Więcej do poczytania w tutaj [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#180 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Tomasz
Model: mondeo mk4 titanium
Silnik: 2,0
Rocznik: 2008
|
witam kolegow mam mk4 2008r i posiadam te auto od 2 tygodni i tak czytam co piszecie i mam takie pytanie posiadam soft 906 i mam wskazówki od poziomu paliwa i temp. silnika i czy warto podniesc sobie soft na wyzszy?? i moje pytanie jeszcze co sie zmieni ??
|
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|