![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | ||
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Cytat:
Samodzielne zestawy uniwersalne korzystają (chociaż nie muszą) z głośników auta i nic poza tym. Ostatnio edytowane przez Antej ; 30-10-2022 o 17:59 |
||
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Byłem przed chwilą w Fiestuni
Wejście AUX jest aktywne po podłączeniu przez kabelek z telefonem i wciśnięciem przycisku AUX wszystko działa poprawnie. Osoby do których dzwoniłem słyszały mnie wyraźnie, ale żeby ich dobrze słyszeć jest potrzeba dosyć mocno pogłośnić, a wtedy pojawiają się duże szumy No i trzeba pamiętać o ściszeniu przed przełączeniem z powrotem na radio. Antej Toruńska odpada Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
dokładnie tak samo będzie działać każda proteza po AUX do tego zawsze trzeba będzie przełączać się na AUX przy odbieraniu połączenia dlatego.... wracamy do #2 i czytamy wszystko jeszcze raz. Ostatnio edytowane przez Antej ; 30-10-2022 o 20:55 |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2015
|
Koledzy mieliście całkowicie racje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zakombinowałem z zestawem BUREGO, bajpasem i oczywiście nic z tego nie wyszło. Będę próbował przejść na zestaw fabryczny Czy coś takiego będzie pasowało do Żony fiesty? [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Czy osłona wyświetlacza jest taka sama i teraz jaki moduł BT razem z wiązką czy jak to wygląda podłączenie tego modułu |
|
|
|
|
|
#15 | |||||
|
FORD|AUTHORIZED
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To czas zbierać graty. Puszka radia z klawiszami, do tego np. kolorowy LCD, Mikrofon Cytat:
wiązkę trzeba będzie dokupić "samoróbkę" z instalacją do mikrofonu na koniec wszystko połączyć i zaprogramować Szacuje roboty w aucie na 1-1.5h jak już wszystko będzie na miejscu. |
|||||
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-10-2022
Model: Fiesta Mk7
Silnik: .
Rocznik: 2013
|
Dzien dobry.
Mam fieste z 2013 roku. Jest w nim najbiedniejsza wersja radia. Mam już serdecznie dość adapterów Bluetooth na FM i Aux i chciałbym dodać fabryczne. Radio w załączniku. Ma USB (zepsute, ale to już inna sprawa) i Aux. Co powinienem kupić, aby dodać Bluetooth, w którym będzie działało odtwarzanie muzyki? Zależy mi tylko na tym, nawigacja ani inne mnie nie interesują. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
panel, klaiwsze
ekran puszke radia mikrofon moduł BT opcjonalnie klawisze na kierownicę może być też ramka podsufitki Na koniec wiązka do przerobienia albo gotowa wpinka. Oczywiście wszystko do zakodowania komputerem. Czasowo 2h wystarczy na montaż. Wyjdzie około 800zł. EDIT. dzięki za scalenie wątków, właśnie szukałem tego tematu Ostatnio edytowane przez Antej ; 26-02-2023 o 14:43 |
|
|
|
![]() |
| Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|