![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#171 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-04-2009
Model: Fiesta 7 / Mondeo 2
Silnik: 1400 / 1800
Rocznik: 2009 / 2000
|
![]()
Wiem, mam ustawione na 3 mrugnięcia. Dawno zauważyłem że można też "regulować" ile jest mignięć przez dłuższe przytrzymanie. Np. jak przytrzymasz pół sekundy, to masz i tak tylko 1 mignięcie. A jak przytrzymasz 2 sekundy, to masz 2 mignięcia - za każdym razem mniej niż 3.
Nie zmienia to faktu że teraz przełącznik wydaje odgłosy jak sterta suchej słomy. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-04-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.6 120KM
Rocznik: 2009
|
![]()
a ja myśle barek że sie czepiasz... i zaczynam nie dowierzać że aż tyle rzeczy ci sie w tej fieście psuje:/ przecież to już wygląda jak mega antyreklamaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
ford::average
![]() Imię: Artur
Model: Ford Fiesta
Silnik: 1.25
Rocznik: 2007
|
![]()
W MK6 też to jest i bardzo fajnie działa. Ja mam ustawione na 3 mrygnięcia i tak sobie pomiguje. Tak, że w zasadzie tylko tego używam i rzadko włączam ciągłe mruganie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Silnik: 1.25
Rocznik: 2006
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#175 |
![]() Zarejestrowany: 07-05-2009
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TdCi
Rocznik: 2006
|
![]()
Witajcie,
Miałam okazję przetestować ostatnio Focusa wersję 100 KM i Fiestę 1.4 96 KM. Byłam zdecydowana na Focusa, ale poza fajniejszym troszkę układem kierowniczym, silnik okazał się pod każdym względem gorszy od tego we Fieście. Głośniejszy, mniej zrywny. Ostatecznie kupiłam Fiestę ze względu na (i tutaj Panowie powiedzą, że jestem typową kobietą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) duszę i kolor. Wcześniej jeździłam złotą Tigrą 1.6 106 KM, a kiedy usiadłam za kierownicą Fiesty poczułam się kobieco, delikatnie. Kierownica bardzo ergonomiczna, malutka, zgrabna, z regulacją położenia, co ważne dla drobnych kobietek. Kolor wybrałam sobie jedyny w swoim rodzaju, hot magenta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam tylko pytanie: czy rzeczywiście blacha posiada ocynk? Tak poinformował mnie sprzedawca. Muszę na swoją zabawkę poczekać aż dwa miesiące. Podobno przyznano małe limity produkcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy spalanie jest rzeczywiście na tak niskim poziomie, jak podaje sprzedawca? Interesuje mnie głównie jazda w trasie. A tak i jeszcze jedno pytanie - nigdzie nie mogę znaleźć jakie opony zakładają do felg 15-calowych. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
![]() Zarejestrowany: 06-05-2009
Silnik: 1.4 Benzyna
|
![]()
Gratuluję. Ja czekałem prawie 4 miesiące poprzez jakieś problemy z akcyzą w związku ze mianą przepisów (akurat wtedy :|). Spalanie na trasie widziałem że ktoś wykręcił poniżej 6l i jest to realne. Ja na mieście robie 7.7 a silnik jeszcze się dociera (550km)
@Caligator: Też traktuje te rewelacje z przymrużeniem oka, i właśnie jak antyreklamę. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Morel ; 07-05-2009 o 22:56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |||
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Silnik: 1.4 PB
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
![]() Zarejestrowany: 14-04-2009
Model: Fiesta 7 / Mondeo 2
Silnik: 1400 / 1800
Rocznik: 2009 / 2000
|
![]()
Co do opon na fele 15 cali, to w zimie jeździłem na Fulda Supremo rozmiar 195/50 R15. Felgi aluminiowe TSR Ascari 15 cali, szerokość felgi 6,5 cala. Nie dość że najtańsze, to jeszcze dość ładne (tak uważam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Polecam ten zestaw, naprawdę dobra jazda (choć trochę twardo).
Zmieszczą się też opony 195/60 R15 i takowe mam właśnie zamiar przełożyć z mojego Mondka (Yokohamy AVS Decibel, genialne opony). Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Silnik: 1.4 PB
|