![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#471 | |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
![]() Cytat:
Na pewno da się dokupić obwódki przeciwmgielnych, tylko ile to zakosztuje. p.s Po co zdejmować boczki drzwi do alarmu? Nawet nie trzeba chyba deski rozbierać. To czy potrzeba alarmu (2 zabezpieczenia, bo nie musi to być alarm) zależy od kwoty, ale też ubezpieczyciela. U mojego jest to 60 tysi i nie musiałem montować. @ Kamil na polityka się nadajesz lub lobbyste z takim darem przekonywania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pogratulować auta. pzdr |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-02-2010
Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010
|
![]()
Dzięki Wszystkim za odpowiedzi w kwestii alarmu itd. - dzwoniłem do salonu i okazało się, że oni nie muszą żadnych obić zdejmować, bo przewody są już w środku i tylko elektrycy styki muszą wpiąć w drzwiach i klapie silnika, a alarm wolę mieć, bo jak np. zaparkuję gdzieś na wyjeździe za granicą, to mając autko pod oknem zerwę się do boju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak mi jakiś łachmyta spróbuje włam zrobić w celu sprawdzenia np. czy coś cennego jest w skrytce, a i pod własnym blokiem będę się pewniej czuł mimo wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Drugie zabezp. faktycznie od 60 kilo wartości wymagają, więc ja sobie ten alarmik nadobowiązkowo robię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. PS. Reflektorki chyba trzaby całe wymienić, bo pochromowanie niefabryczne obawiam się byłoby nietrwałe, a tam i woda i sól w zimie chlapie, bo to nisko przecież Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#473 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 06-05-2009
Model: Fiesta
Silnik: 1.4 Benzyna
Rocznik: 2009
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#474 | |
![]() Zarejestrowany: 06-05-2009
Silnik: 1.4 Benzyna
|
![]() Cytat:
Dziś z ciekawości jak otworzę drzwi to sprawdze przekrój tej "stali" bo może myślałem że nie mam a mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#475 | |
|
![]() Cytat:
Natomiast jest to dobra stal nierdzewna i magnes jest bardzo słabo przyciągany, ale jest. Im lepsza stal nierdzewna, tym magnes jest słabiej przyciągany,aż do całkowitego braku przyciągania. Jak widać na zdjęciach trzyma się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]DSC00019.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#476 | |
|
![]() Cytat:
Nie wiem czy to realne, ale może uda się wymienić same obwódki. O to mi chodziło. Te grafitowe to plastik. A plastik to można pomalować farbą, a nie chromować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#477 | |
|
![]() Cytat:
A maskę może też jakiś czujnik od środka "ozdobi", bo choćby na mój piękny i bezawaryjny aku ktoś mógłby się połakomić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może faktucznie plastik reflektorków da się kiedyś u jakiegoś zdolnego tuningowca pomalować, a nawet może obwód grilla i listwy dolne okien i będzie, jak Platinium, a za grosze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pzdr. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#478 |
|
![]()
Ech, jak ja czegoś nie napiszę, to robi się cisza na wątku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja znowu mam pytanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście ws. naszych ulubionych Fi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wiem, że w zestawie z kołem dojazdowym jest tzw. zestaw naprawczy, czyli pewnie po prostu lewarek. Może jeszcze trójkątne klocki blokujące pod koła. Chodzi mi jednak o ten podnośnik - czy on jest, a przynajmniej wygląda na solidny, czy to jakiś słaby "chiński" badziew ? A hak holowniczy jest w komplecie z Fi ? Ale nie ten jakiś tam składany za 1500 zł (szok!), ale zwykły wkręcany pod klapką w zderzak... Pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#479 |
![]() Zarejestrowany: 17-01-2010
Model: Fiesta Titanium
Silnik: 1.4 96KM
|
![]()
Lewarek jak lewarek, nie dowiesz się czy jest solidny póki go nie użyjesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby się złamał (co jest raczej mało prawdopodobne, w końcu nie jest to droga rzecz, na której Ford mógłby zaoszczędzić) zawsze możesz wezwać pomoc Forda.
Co do haku to po prostu MUSI być. Są gwinty z przodu i z tyłu, w które się go wkręca. Swoją drogą nie wiedziałem, że Fiesta ma alarm niezapiętych pasów pasażera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#480 | ||
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-02-2007
Silnik: 1.4 PB
|
![]() Cytat:
Cytat: