Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Ogólnie o motoryzacji
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Zobacz wyniki ankiety: Co myslisz o takim obszyciu
Podoba mi sie 7 46.67%
Nie podoba mi sie 5 33.33%
Fajne, ale tego u siebie nie zaloze 3 20.00%
Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 15-08-2010, 17:22   #11
dresat
Zablokowany

Model: Ford fiesta + Elpigaz Leonardo XL
Silnik: 1.3i
Rocznik: 1995
Domyślnie Odp: Kierownica obszyta skóra i nowy mieszek

Cytat:
Napisał darnel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Efekt jaki ma suchar jest nieporównywalnie lepszy od efektu muli. Nie o kolor idzie bo to rzecz gustu. Ramiona kierownicy nie są objęte obszyciem co jest oczywiste z powodu własnoręcznego wykonania ale trąci amatorką. Do tego te dziurki w miejscu gdzie są ramiona też urody nie dodają. Ja wybralbym wersję suchara
darnel:
Twoja wypowiedź raczej trąci amatorką; lenistwo można tłumaczyć na wiele sposobów, nawet na kilka ledwie widocznych dziurek...:>

dresat jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-08-2010, 21:10   #12
muli9
ford::advanced

Model: Mondek
Silnik: benzyna,ropa
Rocznik: 2003

tak naprawde to dopiero po zrobieniu czegos pierwszy raz w zyciu czlowiek sie bardzo szybko uczy... mozna robic cuda jakie tylko przyjda do glowy tylko trzeba sprobowac (a te dziurki szyje sie na okretke i efekt miodzio tylko wtedy czasu zabraklo)- ja mam satysfakcje zrobienia czegos samemu i kazdemu moge juz dzis z czystym sercem powiedziec ze zabawa jest nieziemska a tym bardziej jesli cos zaczyna wychodzic i sie zaczyna podobac - chcecie mozecie dawac 2 stowy ja dalem 5 krotnie mniej, czegos nowego sie nauczylem i mam satysfakce czegos zrobionego samemu.
Dresat dzieki za wsparcie - duchowe wsparcie jest lepsze niz wszystko inne
Darnel - powodzenia w zyciu - przynajmniej dopoki starczy kasy na takie podejscie ... ciekawe czy jak wsiadasz do auta to Ci sie geba smieje bo ja jeszcze dolozylem sobie elektryczne szyby na tyl a kabli nie bylo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powodzenia...
Stary 15-08-2010, 22:15   #13
darnel
ford::expert

Model: Mondeo mk5 Vignale
Silnik: 2,0 ecoblue AWD
Rocznik: 2020

Żadne lenistwo. Jestem pierwszy który uważa że im więcej się zrobi samemu w aucie tym lepiej... mając o tym pojęcie. Ja wszystko sam robię przy aucie więc Wasza uwaga nietrafna. Zapraszam do tematu [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ok dresat i muli? Nadal uważam że taka opcja obszycia to amatorka.. Nie dlatego że trzeba zrobić samemu. Dlatego że wygląda jak niedokończona. Dołożyłbym kilka zł i wybrał wariant o którym wcześniej pisałem. Sam najpierw pisałeś
Cytat:
Napisał muli9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak wyszlo mozecie zobaczyc na zdjeciach - ciekaw jestem co myslicie
No to wyraziłem zdanie.
Cytat:
Napisał muli9 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ciekawe czy jak wsiadasz do auta to Ci sie geba smieje
Śmieje i to jak bardzo!!!
Cytat:
bo ja jeszcze dolozylem sobie elektryczne szyby na tyl a kabli nie bylo
fajnie

Ostatnio edytowane przez darnel ; 15-08-2010 o 22:53
darnel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania