![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH
Rocznik: 2002
|
już koledze napisałem gdzie tkwi problem, ale kolega wie lepiej, zamiast sprawdzić co napisałem to nie wiem po co w ogóle chciał jakiejkolwiek porady
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 28-10-2010
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCI 130KM
|
wioze we wtorek do serwisy forda juz nie mam sily jedni mechanicy obstawiaja ze to wtryski inni ze to elektryka bo pompa daje 300barow i ze jest cisnienie i po podlaczeniu kompa nie pokazuje ze cos jest z wtryskami....niech mecza sie na warsztacie forda ...oddaje do gorzowa podobno jest dobry i mowia ze sie tego podejma...laweta mnie czeka ;(
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 22-12-2008
|
mkIII 2.0tdci 2002rok
co to moze byc, komputer nic nie pomogł, swiece mam nowe. nie ma znaczenia czy jest zimny czy ciepły rano czy wieczor. jak odpalam mojego mondka pali z pierwszego tylko ze wpada na obroty ok 300-600 potrzesie buda i silnikiem i gasnie. tek ze 2x i pozniej pali normalnie. nie jest tak za kazdym razem. srednio na 30 odpalen z10 tak szwankuje. ale ost coraz czesciej pomocy |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 02-11-2008
Model: Mondeo MkIII
Silnik: TDDI by VTECH