![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#131 |
|
ford::average
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
No chyba Rafał żartujesz.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W tamtym roku nawet morsów nie brakowało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podniosę listę 1. Wojtek + rotors group (najpewniej późny wieczór piątek-niedziela) - Duży domek zaklepany 2. Emiś z rodziną 3. Triam + Madzia z... (może i tym razem z Jitterami, ale nie chcę za kogoś decydować) 4. M.A.G. z rodzinką (żoncia + parka rozrabiaków) - my dojeżdżamy z doskoku więc domki wciąż wolne 5. Bruti_2005 + Ania - bez noclegu 6. Jitter - chętnie oddam się do adopcji noclegowej na ten czas 7. FrigsterPL - nocleg z soboty na niedziele 8. maciaba + Ola - nocleg z soboty na niedzielę
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
|
Moi drodzy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponieważ chcę Was jakoś polokować i zobaczyć czy starczy nam miejsca i domków,proponuję: 1 duży domek-Wojtki+ Rotory 2 duży-Triam+Mirasy (widzę,że są chętni) 1 mały Jittery 2 mały Emiś 3 mały prawdopodobnie Wojtbf1 Osoby,które na jedną noc będą miały miejsce na Materacach. Jak powiedział Kriss wtedy co miał awarię,"Nie ważne,że na materacu,ważne,że poziomo" Nigdy tego nie zapomnę. to były takie mile słowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Proszę o swoje sugestie,żeby można było zrobić poprawki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zorientuję się jeszcze czy jakiś mały domek moglibyśmy w razie czego dostać.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy.
Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 19-06-2012 o 20:52 |
|
|
|
|
|
#133 |
|
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo
Silnik: 2.2 TDCi 155KM
Rocznik: 2006
|
Może i ja się pojawię na spocie, tak blisko mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#134 | |||
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jak będzie ? , bo muszę się przygotować psychicznie i medycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|||
|
|
|
|
|
#135 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Hmmm....wiesz, Mirku - w sumie powinny nam wystarczyć tabletki na ból głowy i wątrobę, ew. zatyczki do uszu, co by nie słyszeć chrapania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie, to wszystko się zgadza w kwestii interpretacji. Sądzę, że duży domek załatwi nam sprawę, a mały odstąpimy "strudzonym wędrowcom" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Co Wy na to?
|
|
|
|
#136 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
|
Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
a duży domek-Wojtki+ Rotory b duży-Triam+Jittery+Mirasy=FullHouse c mały Emiś d mały prawdopodobnie Wojtbf1 e mały "strudzeni wędrowcy" ? ACHTUNG ! ACHTUNG ! - Rafale i Tomku, musicie być uprzejmi odstąpić nam pokój indywidualny gdyż przybędziemy z mikroMirasówną i potrzebna izolatka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 1. Wojtek + rotors group (najpewniej późny wieczór piątek-niedziela) - Duży domek zaklepany 2. Emiś z rodziną 3. Triam + Madzia z... (może i tym razem z Jitterami, ale nie chcę za kogoś decydować) 4. M.A.G. z rodzinką (żoncia + parka rozrabiaków) - my dojeżdżamy z doskoku więc domki wciąż wolne 5. Bruti_2005 + Ania - bez noclegu 6. Jitter - chętnie oddam się do adopcji noclegowej na ten czas 7. FrigsterPL - nocleg z soboty na niedziele 8. maciaba + Ola - nocleg z soboty na niedzielę 9. mariuszmajewski 10. Mirasowie Ostatnio edytowane przez Miras. ; 27-06-2012 o 18:07 |
||
|
|
|
|
|
#137 |
|
|
Jitter wszystko było by dobrze gdyby nie fakt,że ja za ten domek muszę zapłacić teraz,bo inaczej go nie dostaniemy.Ja zapłacę,nie ma sprawy,a jak nikt z niego nie skorzysta to wyrzucę pieniądze,których nikt mi nie wróci.Tylko dlatego chcę jakoś polokować,żeby nie stracić domku i mieć awaryjne miejsce.
Chyba,że każdy do swojej wpłaty dołoży parę zł i zrobimy po prostu na niego zrzutę,żeby był dla strudzonych wędrowców,czy dla kogoś co przyjedzie niby na jeden dzień, a okaże się,że może zostać. Taka moja propozycja.Co załoga na to?
Ostatnio edytowane przez Emis ; 28-06-2012 o 19:52 |
|
|
|
|
|
#138 |
|
![]() Imię: Krzysiek
Model: Mondeo kombi
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Zrzutka na awaryjny domek dla mnie pasi.
|
|
|
#139 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
|
Mi też, obliczcie tam proszę jakoś stawkę dzienną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Fusioneer
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
|
Emilko, na zlot przyjeżdżam w pojedynkę. Nie chcę "zasiedlać" całego domku, więc "wprowadziłem" się do hacjendy Mirka i Tomka, aby pomóc kolegom w "negocjacjach" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pomysł ze zrzutą na lokum dla "strudzonych wędrowców" popieram, bo przecież każdemu może zdarzyć się niespodziewanie "zmęczyć" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ACHTUNG!
внимание! POZOR! وفاجا! Drodzy Koledzy ze Strefy Zachodniopomorskiej!!!! Co to za bunt???? Dlaczego prawie nikogo nie ma na liście???? Czy mamy wystosować osobne extra-zaproszenie na podforum w Waszej strefie???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez Jitter ; 29-06-2012 o 09:29 |
|
|
|
![]() |
|
|
|