![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#101 | |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Focus
Silnik: 1,0 EcoBoost
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#102 | ||
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 06-10-2011
Silnik: 1,0
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#103 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: focus mk3
Silnik: 1.6 ecoboost
Rocznik: 2014
|
Witam. Końcem czerwca tęż odbieram focusa titanium. Na swoje nieszczęście nie zamówiłem LKA, navi, czy aktywnego tempomatu. Pytając dilera jaki będę miał wyświetlacz uzyskałem odpowiedź, że mały. I tu pojawia się moje pytanie. Wybierając samochód dostałem katalog, w którym wyświetlacz jest duży. W salonie akurat jeden titanium stał (z dużym wyświetlaczem) i diler oświadczył, że mój będzie taki sam. Obecnie próbuje to załatwić. Z jakim wynikiem to się okaże, ale czy prezentowanie nieaktualnego katalogu nie jest podstawa do dochodzenia swych praw.
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
ford::professional
![]() Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011
|
Nie, katalog na swoją ważność a zdjęcia mogą przedstawiać model z różnymi pakietami. To, jaki wyświetlacz będziesz miał było trzeba mieć na papierze. Wtedy mógłbyś się z nimi kłócić.
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
|
No tak, ale ów wyświetlacz nie był opisywany jako opcja.
Bump: Fakt, że katalog był sprzed roku, ale nie zostałem o tym poinformowany. |
|
|
|
|
|
#106 |
|
|
Próbować zawsze można...Ale jak czegoś nie ma napisane na papierze to myślę, że szanse są nikłe na dostanie dużego wyświetlacza bez zamówienia dodatkowego wyposażenia. Duży wyświetlacz nie jest już oferowany standardowo w titanium od roku modelowego 2012.
Ostatnio edytowane przez Misieksmig ; 30-05-2014 o 17:13 |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
ford::beginner
Model: Focus III Kombi
Silnik: EcoBoost 1.6 150KM
|
Cytat:
Wyświetlacz nie jest wyposażeniem dostępnym do wyboru a raczej wypadkową wyposażenia innego (opisanego we wczesniejszych postach). Na poprawienie humoru powiem Ci że dostałem samochód z małym wyświetlaczem i wcale nie jest tak źle i nie wygląda to archaicznie (może ze względu na niebieski kolor bo czerwony byłby w mnie gorszy). |
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
|
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jaki jestem wk*****nyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cała tą sytuacją. Okazało się, że samochód stoi już na parkingu przed fabryką i jakiekolwiek zmiany są już niemożliwe. Tak twierdzi diler. Na pytanie o ewentualną wymianę zegarów u nich w aso uzyskałem odpowiedź, że wtedy nie wszystko byłoby kompatybilne. Nie drążyłem już tematu tylko odpisałem miłemu panu z aso, że czuję się oszukany. Cóż takie życie ; ( A tak przy okazji duży wyświetleń komputera jest do wszystkich nawigacji bo naliczyłem ich ze 3 ?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
|
Zaglądając do instrukcji obsługi to wydaje się, że jest duży wyświetlacz niezależnie, na którą wersję nawigacji się zdecydujesz.
A tak w kwestii wyposażenia to jeszcze możesz się zdziwić...Np. czujnik poziomu spryskiwacza. W instrukcji obsługi masz opisane komunikaty komputera. Oczywiście jest informacja o tym, że coś takiego będzie się wyświetlać. A tu co...u mnie np. się nie wyświetla. Według Ford Polska mój samochód jest wyposażony w takowy czujnik - według ASO nie. |
|
|
|
|
|
#110 |
|
|
Po prostu brak słówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Mam jeszcze pytanie. W jaki sposób sygnalizowane są otwarte drzwi ? Na dużym wyświetlaczu był samochodzik. Jak to się ma do małego.? |
|
|
|
![]() |
|
|
|