Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 06-02-2015, 14:52   #21
71robert71
ford::amateur

Imię: Robert
Model: Ford Focus C-max
Silnik: 1.6 ti benzyna
Rocznik: 2005
Domyślnie

Małe sprostowanie "ci mniej przyjaźni zza Buga "

71robert71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-02-2015, 18:11   #22
wtomeks
Zablokowany

Imię: Tomek
Model: Scorpio;Ka
Silnik: 2.0/1.3
Rocznik: 1994/2001
Domyślnie Odp: 1.8 Benz. Wycinanie katalizatora.

Cytat:
Napisał dariuszk24 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
emocjonalnie ??? moze bo jezeli ktoremus z was zachoruje dziecko na chorobe pluc lub skory to do kogo pytam sie pujdziesz z bolem ?
pewne osoby nie rozumieja nic i mysla ze ich to nie dotyczy ,a dopiero jak ich dotknie tragedia to rozkladaja lament .
nikomu z was nie zycze tego
a pyskowki typu "podloze ci pysk pod rure"na necie nie maja sensu i zazwyczaj wywoluja je niedojrzale umysly.
chce tylko wam powiedziec ze takim procederem osoby truja nie tylko siebie
ale widze ze trafilem w proznie bo kasa zawsze jest wazniejsza od zdrowia

a swoja droga zycze wam duzo zdrowia i by was ominely przykrosci z tym zwiazane
wiecej sie juz w tej sprawie nie wypowiem.-"Robta co chceta"

No to Ci powiem że zmień auto na bardziej ekologiczne , znajomy który to czyta ma 1.0 silniczek i generuje mniej co2 i twierdzi że jesteś mordercą bo jeździsz 2.0 litrówkami jak można kupic kosiarke z elektrycznym silnikiem.
wtomeks jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 07-02-2015, 18:33   #23
71robert71
ford::amateur

Imię: Robert
Model: Ford Focus C-max
Silnik: 1.6 ti benzyna
Rocznik: 2005
Domyślnie

Daj sobie spokój człowieku,czytaj posty dokładniej. Nie jeżdżę 2litrowka, ale obiecuję że następny będzie minimum 2 litry. A twój znajomy jak dla mnie może jeździć rowerem i wdychac to co2 w podwójnej ilości,odstąpię swoją porcje. Na zdrowie.
71robert71 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 11-02-2015, 17:34   #24
wtomeks
Zablokowany

Cytat:
Napisał 71robert71 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Daj sobie spokój człowieku,czytaj posty dokładniej. Nie jeżdżę 2litrowka, ale obiecuję że następny będzie minimum 2 litry. A twój znajomy jak dla mnie może jeździć rowerem i wdychac to co2 w podwójnej ilości,odstąpię swoją porcje. Na zdrowie.
Proponuje na trzeźwo siadać do kompa bo nic do Ciebie nie pisałem tylko do dariuszka.
Stary 11-02-2015, 20:53   #25
rustin
ford::expert

Model: Fiat Linea
Silnik: 1,3 Mjet
Rocznik: 2007

Do autora tematu
Nawet nie czytałem większości wpisów bo szkoda oczu na niektóre durnoty co wypisują i nie mają zielonego pojęcia. Diesle z dpfem więcej zanieczyszczeń wypuszcza niż pb bez kata. Jak ktoś nie wierzy , niech poszuka mojego tematu z przed kilku lat, jest tam wklejony skan z wydruku analizatora spalin. Mam lpg, facet nie wierzył , że nie mam kata.

Większość aut ma wycięty dpf w dieslu bo go trafiło i oni nie zanieczyszczają ? starsze auta katy mają wywalone i wstawione decaty.

Jak wytniesz nie wstawiaj żadnych strumienic bo będzie chodził jak motorynka. Wspawaj tłumik przelotowy lub w ostateczności zwykłą rurę.

Potem masz dwie opcje, emulator lub tuleja na sondę aby nie świecił check. Mam tak od 4 lat i nikt się nie czepia, na przeglądach też nie.

Także nowicjuszy i tych co im wujek ciotki, zmarłej babki mówił od sąsiada to nie słuchaj , oni niech pisza na czaterii , tam takie pierdoły piszą.
Stary 11-02-2015, 20:57   #26
wtomeks
Zablokowany

własnie czateria przerzuciła się na fora i piszą takie farmazony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania