![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::average
![]() Imię: Sebastian
Model: Ford s max
Silnik: 2,5
Rocznik: 2009
|
najgorzej mam z tym przednim modułem duży problem szukam już jakiś podobnych numerów z tych co niby mają pasować
dzieki za pomoc Bump: ten z opisu wynika że do tyłu jest [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a moze by pasował do przodu zamiast tego KF? Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 27-06-2015 o 13:21 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
Co się stanie jak podłączysz o innych numerach to nie wiadomo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
chodzi mi o to ze w opisie ktoś napisał że do tyłu a z tego co pisalismy wcześniej to ten moduł o takim numerze pasuje do przodu jako podobny zamiast KF
nie wiem czy zrozumiale napisałemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 27-06-2015 o 13:47 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Moderator
|
Powiem tak jak numer pasi to bierz jak nie poluj dalej.
Trzymaj się numerów bo inaczej to masz 50/50 % że będzie chodzić lub nie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
|
Cytat:
a w opisie tej aukcji jest zaznaczone że na tył a w/g tego co wysłałeś to jednak na przód taki numerek na przód chyba ma dwa wejścia na kostki a na tył jedno przód; [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] a tył [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] oczywiście dałem przykładowe aukcje nie patrząc na numerki to ten by wychodziło że na przód też [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Bump: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ten na przód waszym zdaniem będzie pasował? w opisie wkradł się chyba błąd że to na tył z tych numerów by wychodziło że bedzie ok chyba? Do twojego podejdzie jeszcze: 7G9T-14B533-FF 7G9T-14B533-GF 7G9T-14B533-HF 7G9T-14B533-JF Ostatnio edytowane przez sebastian88 ; 27-06-2015 o 14:14 |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
DSC_0802.jpga i jak przestał działać moduł prawej tylniej szybki to i nie zamyka mi centralny zamek z klucza tylnich prawych drzwi co się mogło stać?
dziś troszkę niestety sie przy tym pobawiłem i podniosłem ten element(nie wiem jak to się nazywa fachowo) co zatrzaskuje zamki w każdych drzwiach. Podnieśc go podniosłem ale opuścić już się nie da(coś jakby go blokowało trzymało) i teraz wogole nie mogę zamknąc drzwi i mozna powiedzieć że jak chciałbym gdzieś jechać to musiałby ktoś trzymać drzwi z tyłu, nawet domknąc nie mohę bo jest opór przez ten element, jak sie dostać do jego mechanizmu albo cofnąć go w wcześniejszy punkt położenia DSC_0804.jpg Ostatnio edytowane przez sebastian88 ; 28-06-2015 o 13:10 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Moderator
|
sebastian88 w tej ostatniej aukcji kilo to zdemontował od mondeo mk4 stąd tez może być taki opis, jak numery pasują to bierz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
wiecie może jak śćiaga się boczek z tyłu drzwi
odkreciłem te 6 śrubek co go trzymają ale niestety boczek nie schodzi, mam fabryczna roletę może ona coś go trzyma, albo jest jakis zaczep jeszcze o ktorym nie wiem? z kim jechać najlepiej z tym zamkiem do ślusarza? czy każdy mechanik powinien sobie poradzic jeśli ja nie da rady |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Moderator
|
Zerknij na fotkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
|
Cytat:
to co zostało jeszcze to z pilota nie zamyka mi prawych tylnich drzwi wina zamku centralnego? czy może to mieć związek z modułem jakis? czy jescze cos innego |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|