![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#531 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 27-04-2010
Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Leszcz czerwonego mijałeś? (chociaż nie przypominam sobie, żeby cokolwiek mnie wyprzedzałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) |
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
Rocznik: 2015
|
Po prawej stojąc przed silnikiem, czyli w lusterku po lewej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#533 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
Ja byłem srebrnym Mk4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i nie ja wyprzedzałem a zostałem "łyknięty" i goniłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tyle że jak podjechałem to maska była już OK i odpuściłem rozmowę z " kierownikem "
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 07-08-2015 o 19:03 |
|
|
|
|
|
|
#534 | |
|
|
Cytat:
Leszcz, ja mam HB więc to nie ja byłem. |
|
|
|
|
|
|
#535 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-04-2006
Model: Mondeo/Titanium
Silnik: 1,5 Ecoboost
|
Czyli dokładnie tam gdzie nie ma teleskopu. Zauważyłem, że czasami opuszczenie maski nie pomaga aby zatrzaski zaskoczyły po obu stronach. Po lewej trzeba docisnąć.
|
|
|
|
|
|
#536 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#537 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
|
to jak pootwieraliście już tak sobie to pozamykajcie dobrze, gdyby nie zainteresowanie znajomych to po 25.000 ja maskę otworzyłbym dopiero może trzy razy. Zbiornik spryskiwaczy jest na tyle duży a może i nie sezon na płyny ale po co wogóle tam zaglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#538 |
|
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
|
JA sprawdzałem tylko na poczatku ile oleju mi nalali, później płyn do spryskiwaczy a trzeci raz czy jakieś gryzonie nie wpierdzielają jak w VW co użyli smarowidła z tłuszczu i wszystko lazło do silnika i podjadało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#539 |
|
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
|
Pytanie do kolegów posiadających 2,0eb zauważyłem u siebie ze po przyjeździe z dluzszej trasy wyłączam samochód i słyszę taki terkot jakby wentylator jakiś chodzil dźwięk pochodzi z okolic tylnego zawieszenia . Najgorsze ze dźwięk nie pojawia się za każdym razem ale zazwyczaj jak jest wysoka temp na zew. EFekt ten zauważyłem od nowości ale trwa to 4-5s i ciężko mi to namierzyć.
|
|
|
|
|
|
#540 | |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2011
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci
|
Cytat:
U mnie to samo - powyżej 160 maska zaczyna falować i w sumie tylko po tym można poznać ze jest niedomknięta... Zreszta nie wiem czy wynika to z niedomknięcia czy poprostu samo sie otwiera, jakiś spada z zaczepu. Przy lekkim dociśnięciu czuć ze jest tam jakiś luz, zgłoszę przy okazji wizyty w serwisie, moze coś poprawia... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|