![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 17-12-2015
Model: S-max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Ile poszło maty? 1.5 maty 75x50 ¿
Wysłane z chińskiego fona |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2010
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Mam i ja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wyciszyłem to. Zastosowałem mate AB4 (sztywna ale daje rade) i Piankę K13s (montowanie jej dużo gorsze niż maty, ten klej jest dość mocny i wystarczy dotknąć i już trzyma). Dostęp masakryczny. Szczególnie na środku gdzie nie szło ręki włożyć. Dźwięk silnika inny - łagodniejszy to prawda. Co do szumów to powiem jak na autobana skoczę.
Wypadły mi przy montowaniu dwa jakby odpływy z klapką zaczepione na zatrzaski za silnikami od wycieraczek. Dodam że to one chyba były przyczyną upierdliwego dźwięku w okolicach 2 tys obrotów- były tak luźno zamontowane że przy jakimkolwiek drżeniu blachy nasilały drażniący dźwięk. Pytanie tylko czy jest to niezbędne bo włożyć to mogę tylko od spodu. Oczywiście te odpływy zostawiłem nie zalepione bo nie wiem czy to jest do wody czy do śmieci odpływ. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja zostawiłem odpływy i sa drożne. Woda przeca musi jakoś ściekać na dół.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
![]() Imię: Łuksz
Model: S-max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 179 KM (HEKO)
Rocznik: 2006
|
Co do uszczelek i wsuwanie w nie gumowego wężyka, coś pewnie robi różnicę, ale nadal mamy tylko dwie uszczelki.
Znalazłem do naszych bolidów ciekawy pomysł na zwiększenie ich ilości, czyli zwiększeniu ich skuteczności Uszczelki co prawda na ali.. ale razem z instrukcją jaka i gdzie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pewnie da się kupić jakieś w Polsce podobne, albo te same Oraz filmik, nie jest to s-max ale też ma drzwi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#16 | |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: SMAX
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ja jestem świeżo po zabiegu i jest ciszej aczkolwiek ciężej drzwi domknąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na razie uszczelki się trzymają, były już 2 ulewy i upały. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Imię: Łuksz
Model: S-max Titanium
Silnik: 2,0 TDCI 179 KM (HEKO)
|
Czytałem ten watek, również ciekawy. Niemniej jednak w linku powyżej jest tego więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#18 |
|
|
Tylko dalej nie mam pomyslu jak dodac uszczelke dolna drzwi jak mierzylem to potrzeba grubej ponad 4 cm uszczelki
Nie ma rozmiarow tych uszczelek w linku. Ta big d moze byc za mala. Wolalbym wklejac nad odplywami Wysłane z chińskiego fona Ostatnio edytowane przez gunter2079 ; 12-07-2017 o 08:46 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
|
Ja u siebie mam te uszczelki fabrycznie. Chyba są przyczepione do karoserii a nie do drzwi. A Ty nie masz tego?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|