![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Robert
Model: SMAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2006
|
Zegary z wersji europejskiej, przebieg taki jak u mojego "oryginalny" różnica może 500 km cena MEGA atrakcyjna 120 zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak zrobić taką kopię? Jest gdzieś dostępny manual? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-01-2007
Model: kreatif...
Silnik: zwei zwei liter, BBK + koło dojazdowe 1.2
Rocznik: 2008, 2011, 2018
|
Cytat:
Loża Szyderców#16 TW is back! Jot24 nadaje http://loza.nazwa.pl/images/smiles/dog.gif |
|
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Grzesiek
Model: Vectra B / S-Max II
Silnik: 2.2 DTI / 2.5 ale turbo nie ma
Rocznik: 2001
|
Cytat:
Bump: Cytat:
I skąd ta cena?
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
Zegary w takiej cenie podobno sprawne. Zobaczymy kupione przez OLX. Jutro będą u mnie. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez Szczyglaty ; 05-12-2017 o 20:24 |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Zegary dotarły. Przebieg identyczny. Sprawne i wymienione Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz będę testował czy czasem nie wiązka nie jest uwalona.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#16 |
|
FCP member
![]() Imię: Grzesiek
Model: Vectra B / S-Max II
Silnik: 2.2 DTI / 2.5 ale turbo nie ma
Rocznik: 2001
|
To ktoś nie wiedział co sprzedaje i miałeś fart. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale mi zegary padły dokładnie tak samo - totalna ciemność. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|