![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2011
|
Ja w htb mam wypełnienie na całej powierzchi bagażnika.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 20-08-2011
Model: Focus MK3
Silnik: 2.0tdci
|
To jak to jest wreszcie w hb z tym wypełnieniem i dojazdową?
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Rocznik: 2012
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
Ten na filmie nie wymienił opony, jeno koło, i nie zrobił tego w 2 minuty, bo sam film trwa dłużej, a część jego jest przyspieszona/wycięta. :-)
Ostatnio edytowane przez weuek ; 12-04-2018 o 11:29 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
ford::expert
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Rocznik: 2012
|
Ale ja nie wrzucam filmu po to żeby kolega się dowiedział jak się oponę zmienia (w punkt! jaką kuźwa oponę.. koło tfu koło) tylko widać bagażnik i zapasowe koło w HB.
Mam nadzieję że nie kwestionujesz zasady wrzucenia linka do filmiku? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
Dzięki za pomoc. Muszę szukać koła dojazdowego z wypełnieniem mniejszym(cieńszym) do okoła dojazdówki. Na razie nic ciekawego nie znalazłem.
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
U mnie w kombi, koło dojazdowe jest przykręcone do podłogi Co więcej - to mocowanie, jest jednocześnie podporą wykładziny w środku koła Obstawiam, że przetłoczenie w kombi i hatchbacku jest takie samo - różnica tylko w styropianie Fotki udostępniałem przez portal "Republika" - ale zlikwidowali portal i fotki zniknęły pozdrawiam Arturek
|
|
|
#39 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-04-2019
Model: Focus ST mk3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2014
|
Odgrzewam kotleta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Od niedawna mam Focusa ST mk3 z 2014 roku i chcę zmienić zestaw naprawczy na koło zapasowe. No i pojawiły się takie 2 zagadnienia: 1) Jaki ma być rozmiar tego koła? 2) Czy po włożenia koła dojazdowego będę miał płaską powierzchnię w bagażniku, czy raczej koło dojazdowe podniesie mi całość co spowoduje konieczność dołożenia takiego styropianu o którym piszecie powyżej? Patrząc na szerokość standardowego ogumienia w ST zastanawiam się czy to jest w ogóle wykonalne. |
|
|
|
|
|
#40 |
|
ford::average
![]() Imię: tomek
Model: ford focus 1.6 TDCi - 115 KM
Silnik: diesel
Rocznik: 2014
|
A ja do kombi MK3 włożyłem koło dojazdowe że styropianem (podnośnik i klucz) a nie mogłem nigdzie w normalnych pieniądzach dorwać tego styropianu który jest na wierzchu koła. Kupiłem w Carrefour mate antywibracyjną pod pralkę, wycinałem ją idealnie do otworu na zapas i mam super równa podłogę za 33 zł.
|
|
|
|