![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1241 | |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 22-06-2018
Model: Kuga
Silnik: 2.0
Rocznik: 2017
|
Cytat:
Otóż zrobione EU 3.0 18025 i mapa F6.1 na amerykańskim S3 32GB. Zajęło mi to półtora intensywnego dnia w aucie i jeden dzień na ściąganie plików. Dziękuję koledze #a4tech, który nieświadomie utwierdził mnie, że się da Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zostało jeszcze 4.2GB... Magia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. <d2p1:AdditionalAttributes logGeneratedDateTime="2018-07-21T15:29:30+00:00" RAM="1029488640" vmcuVersion="Vector_VMCU_02.02.20"> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/usb0/" total="30G" available="17G"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/tmpfs/" total="128M" available="127M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/sd/MAP/" total="1.5G" available="4.5M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/sd/MAP/" total="14G" available="79M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/Nuance/" total="2.6G" available="134M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/Nuance/" total="1.8G" available="93M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/Nuance/grace" total="1.0G" available="6.1M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/rwdata/" total="1024M" available="672M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/mp/" total="1024M" available="173M"/> <d2p1Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.artitionHealth type="/fs/images/" total="26G" available="4.2G"/> <d2p1:InstallationLog/> |
|
|
|
|
|
|
#1242 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Pawel
Model: 3.0EB
Silnik: 1x 3.0 EB + 2x Elektryczny
Rocznik: 2021
|
Zapomniałeś jeszcze o paczce 422 Voice nav, której niestety ale nie wgrasz.
|
|
|
|
#1243 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
W tym konkretnym przypadku takie jakieś cząstkowe...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. BTW - fajne zajęcie (z góry skazane na niepowodzenie...) na 2,5 dnia...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. U mnie "wysyłkowo" taka navi 32GB ograna jest wersją EU 3.0 18093 z mapą F7 i mówiącym po polsku pakietem językowym mapy w ok. godzinę. Zazwyczaj navi, po dostarczeniu kurierem, wraca do nadawcy także kurierem jeszcze tego samego dnia.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 22-07-2018 o 13:23 |
|
|
|
|
|
|
#1244 |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Jak widać kolega
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
sam chce sobie poradzić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . I jak widać też trzeba demontować aby "wysyłać" a tak naprawdę nie potrzeba nic demontować i idzie zrobić bezpośrednio na aucie wszystko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#1245 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Powodzenia!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mnie nic do tego. Ja się nawet wśród sprowadzaczy nie reklamuję - sami sobie kontakt do mnie między sobą rozsyłająGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Po drugie - w przypadku klientów końcowych z Sync3 USA 32GB, wg mnie po wyjaśnieniu jakie są zalety i wady ogrania softem EU wersji 32GB, jakieś 95% tych posiadaczy - szczególnie porządniejszych aut - decyduje się na natychmiastową wymianę na wersję EU 64GB. Mając pełną świadomość, że wiąże się to z demontażem urządzenia. Ja po prostu nie mam w zwyczaju "wpuszczać ludzi w maliny" i do tego mam całkiem sporą wprawę w takich demontażach...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 22-07-2018 o 00:23 |
|
|
|
|
|
|
#1246 | |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: fiesta mk8
Silnik: 1.0
Rocznik: 2017
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
FCP member
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1248 |
|
ford::average
![]() Imię: Piotr
Model: Ford Focus MK3 FL
Silnik: 1.5 EB 150 KM @ 182 KM
Rocznik: 2015
|
Czy wersja 3.2 dla Sync 3 przeznaczona jest tylko dla nowszych wersji Sync 3? Czy można uznać, że 3.0 jest ostatnią wersją jaką można zainstalować na starszych Sync 3? Jest jakaś znaczna różnica między 3.0 a 3.2?
|
|
|
|
|
|
#1249 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
A i jest jeszcze coś nowszego od wyżej wymienionych już softów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#1250 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Pawel
Model: 3.0EB
Silnik: 1x 3.0 EB + 2x Elektryczny
Rocznik: 2021
|
W wersji 3.2 zostały dodane loga radiowe dla DAB.
|
|