![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Mustang GT
Silnik: 5.0
Rocznik: 2022
|
Kolejny Edge skończony , gdyby kogoś ciekawiło jak to wygląda i świeci to tak:
Było: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Materiały: Lampki dzienne z alli Ori halogeny ori wiązka pod zderzak Ostatnio edytowane przez Barixon ; 23-02-2019 o 22:39 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 07-01-2019
Model: Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2017
|
Te lampy dzienne z Ali to ponoć mega szit. Szybko przestają świecić
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
Nieco z musu zaryzykowałem takie dwufunkcyjne DRL/przeciwmgłowe - [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Funkcja przeciwmgłowego w jednej lampie przeżyła dokładnie 5 włączeń (testowych). DRL na razie świecą (3 dni...). Nic tylko odwrotną pocztą 'friendom' trzeba by też g... wysyłać...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
FCP member
![]() Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
|
Cytat:
|
|
|
|
#36 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Jedynie w swoim osobistym świeżo sprowadzonym Edge'u właśnie to sobie dłubię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pinów do BCM mam "skolko ugodno" i MART AUTO je dostaje... Programowo nie robię żadnych robót "fizycznych" poza montażem tempomatu na kierownicy i działaniami z Sync/audio... Pozostawiam to młodszym i ambitnym.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#37 | |
|
FCP member
|
Cytat:
odczepiając osłonę pod kierownica na wprost oczu mamy 2 wtyczki BCM C2280G i F , rozebrać wtykę dołożyć piniki , polutować , jak będziesz jechał gdzieś możesz zajechać.... w przerwie na kawę zrobię @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , nie musisz dłubać na emeryturze ..... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ps. trzeba dołożyć czujniki i lampy EU led do Edge .......
|
|
|
|
#38 | |
|
FCP member
|
Cytat:
W tej chwili mój Edek wygląda tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i do tego ma wymontowane całe wnętrze (fotele i boczki drzwi oraz audio) - sprzedałem swoje amerykańskie grzane skóry i zamieniam je na europejskie alcantary wentylowane/grzane... W takim stanie to - jak doskonale wiesz Krzysztofie - nawet dla emeryta dołożenie instalacji do tego światełka nie jest wyzwaniem...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tyłu będzie zderzak 'sport' z europejskim światłem, więc wystarczy wpiąć pin we wtyczkę kostki wiązki tylnego zderzaka... BTW - piny we wtyczce kostki tylnego zderzaka są dokładnie takie same ja te nas interesujące we wtyczce C2280F BCM...
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 23-02-2019 o 23:28 |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
FCP member
|
na moje oko wygląda Tadeuszu B.dobrze, Biala perla, sliczne , miałem pierwszego fusiona w którym siedziałem i uaktywniłem FDL , co było niewykonalne .
ale odbiegając od tematu @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] . Edge fusion, przeciwmgielne przecie zero problemu. aczkolwiek , nowe BCM Forda USA zadziwiają mnie, okrojone na maksa, seryjnie brak P.Mgielnych przód tył ,wiec brak pinów , inne plyki w bcm, i kombinacja zostaje, ford robi oszczędności na wszystkim powoli, gdzie czasy mondeo mk3 , dołożenie świateł p.mglowych, wtyczki są, kable są, montujemy i działa, nawet po programowane było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ahhh
DO KOŃCA ŻYCIA NA EMERYTURZE.. Ale jak mi się chce.. to pomogę . Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 23-02-2019 o 23:38 |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
|
Cytat:
Edge z zdjęcia już ma zalaną prawą lampę dzienną coś czuje że będzie czekać mnie reanimacja A orientujecie się koledzy czy lusterko z fotochromem i czujnikiem światła np z Fusiona 2017 z wiązką będzie pasować do Edge Fusiona ze starszych roczników ? Ewentualnie czy ta jedna wiązka wystarczy żeby lusterko działało Ostatnio edytowane przez Barixon ; 24-02-2019 o 16:12 |
|
|
|
|
![]() |
|
|
|