![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#81 |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]()
Wymyślone stricte dla "automatów" u mnie się sprawdza . Trzeba było kupić sobie takiego a nie być teraz rozczarowanym bo coś nie "halo"
![]() |
#82 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
![]() Cytat:
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-01-2016
Model: Mondeo MK5 Gold
Silnik: 1.5EB
|
![]()
Proszę o jednoznaczną odpowiedź czy to moje lusterko DU5A-17E678-AK wystarczy do poprawnej obsługi FDL???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0TDCI PS 209 by HEKO
Rocznik: 2017
|
![]()
Jednoznacznej odpowiedzi udzielił ci kolega MM w poście 72 po którym nastąpiło twoje stwierdzenie(post 73) jakie masz.Jeśli zerkniesz 5 cm wyżej od swojego postu uzyskasz jednoznaczną odpowiedz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Nikt mi nie napisal tak wystarczy, nie nie wystarczy. Wyliczanka co dane lusterko potrafi nic mi nie mowi o tym czego nie bedą w stanie wykonywać te lampy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
Na Twoim miejscu nie kupowałbym na razie lustra (to zdążysz zrobić zawsze),tylko zainstalował wszystkie potrzebne rzeczy do LED'ów i próbowałbym to uruchomić.
Moje mody w mk5:Elektryczna klapa +"machanie nogą",BLIS,Webasto,Kamera tylna i przednia,Aktywne Zawieszenie,Active Park Assist,Premium Sound,ACC,Sync1->Sync2->Sync3,Fotele grzane/wentylowane z masażem,Elektryczna kolumna kierownicza,Active Noise Control |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
ok, spoko, w tej chwili mam:
-lampy -hcm lada chwila dojdzie -przełącznik na taki bez pokrętła pozimowania Co mi jeszcze brakuje? Tylko czujników poziomowania czy jeszcze czegoś? Jak kupować, żeby się nie naciąć, bo na alle są różne - jedne bez uchwytu trzymającego, inne bez tej nóżki itp. Ile ich potrzebuje? Jedne przó, jeden tył? |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]()
Czujniki:
Lewy przód + lewy tył i to jest ważne by były to czujniki z LEWEJ strony bo dostępne sa także czujniki z prawej strony (nie,nie z anglika tylko z aut z aktywnym zawieszeniem). 2x krótka wiązka,od każdego czujnika do wiązki/wtyczki instalacji wnętrza. Przydała by się wiązka konsoli by uzyskać wtyczkę do HCM oraz potrzebne kabelki z konektorami. Większość ludzi (tak 70%) nie wie co sprzedaje,warto samemu zainteresować się,czy jest w ich sprzedawanej instalacji wtyczka do HCM.
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Czyli czujniki z oznaczeniem LT, LP z polskiego?
5A967A 5317299 Sensor Assy 1.00 Front LH from 29.09.2014, Mondeo 2014 - 5A967B 5320101 Bracket And Lever Assy 1.00 Rear LH from 29.09.2014, to 30.03.2015, Mondeo 2014 - from 30.03.2015, Mondeo 2014 -, Ford Vsevolozhsk Plant Czy tematy potrzebnych wiązek i kabli jest w stanie ogarnąć ktoś kto mi to będzie instalował? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
FORD|ZAWODOWIEC
|
![]() Cytat:
Dla jednego pewne sprawy są jasne i oczywiste dla innego już nie koniecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|