![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#41 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 27-09-2020
Model: Focus MK4 st-line
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2020
|
Ile kolega by wziął za "zmotanie" takiej eleganckiej wiązki z kabelkami?
Mam w miarę świeże auto bo kupione w zeszłym roku i delikatnie się boję majstrować sam przy nim. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Otwarcie boczków to nie problem więc chyba nic nie pourywam. Jedynie wiązkę chciałem aby ktoś zrobił kto ma pojęcie a i plastiki pod fotele też by mnie zainteresowały. Projekt baja jak dla mnie i kolorki też. |
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk4 STline
Silnik: 1,5 diesel
Rocznik: 2018
|
Cytat:
Bump: Cytat:
Poniżej link do filmu YouTube; [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Druga wiadomość jak ktoś chce udostępniam OLX lub Allegro poniżej: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Zapraszam i chętnie pomogę przy instalacji Pozdro600 Ostatnio edytowane przez TAMSp ; 05-07-2021 o 16:42 |
||
|
|
|
|
|
#43 |
|
![]() Zarejestrowany: 20-01-2016
Model: focus mk4
Silnik: 1.5 ecoboost 182km
Rocznik: 2021
|
Zakupiłem u kolegi TAMsp wiązkę i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Jeżeli ktoś nie ma czasu czy zdolności manualnych, a chce dorobić sobie podświetlenie nóg - gorąco polecam. Dostałem gotową wiązkę, mega profesjonalnie wykonaną (jak z fabryki). Wszystko pasuje jak ulał, montaż to pestka. Wszystko śmiga i jestem mega zadowolony z efektu. Doradztwo i kontakt wzorowy.
Jeszcze raz dziękuję i polecam użytkownika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
![]() Imię: Tomasz
Model: Focus mk4 STline
Silnik: 1,5 diesel
|
Cytat:
Inne projekty dostepne pod tymczasową stroną [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Serdecznie zapraszam! Ostatnio edytowane przez TAMSp ; 29-09-2021 o 15:38 |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Właśnie zakupiłem podświetlenie przednich nóg i uważam, że produkt jest wykonany w pełni profesjonalnie [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Zamontowałem i jestem bardzo zadowolony. W dalszej kolejności planuję 4 podświetlone klamki. (dowiadywałem się => można do nich podjechać na montaż) Niestety nie mam odpowiedniego sprzętu do nocnych zdjęć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 28-10-2023 o 08:23 |
|
|
|
|
|
#46 |
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Focus MK4
Silnik: 1.5 Ecoblue
|
Cześć, czy ktoś może podpowiedzieć gdzie można zakupić same lampki, ewentualnie podać jakieś numery żeby poszukać.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 18-06-2013
Model: Focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2003
|
A w ASO i sklepach internetowych się skończyły? => chyba można wysłać zapytanie lub zadzwonić
pozdrawiam
|
|
|
#48 |
|
![]() Imię: Krzysztof
Model: Ford Focus MK4
Silnik: 1.5 Ecoblue
|
Wysłałem zapytanie do sklepu Forda, ale nie widzę nigdzie po numerach żeby ktoś miał to w ofercie itp.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Model: FOCUS
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: czerwiec 2007
|
Odgrzebię trochę temat...
Czy nie mając fabrycznie podświetlenia kubków też da się zamontować podświetlenie dywaników tak bezinwazyjnie? Tzn też w tunelu środkowym jest ta kostka? Ewentualnie może ktoś rozwikłał zagadkę gdzie się wpiąć najlepiej z podświetleniem dywaników?
|
|
|
#50 |
|
ford::advanced
![]() Imię: WR
Model: Ford Focus ST-Line
Silnik: 1.5 EcoBoost 150>195KM 340Nm
Rocznik: 2018/2019
|
Kolego
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
, u mnie wszystko wykonane przy użyciu części, oraz pomocy kolegi [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ], ostatnio wpadło oświetlenie ozdobne wokół klamek tył, oraz oświetlenie nastrojowe w miejscu nie używanego mikrofonu [wersja ang] w podsufitce. Pytaj ww kolegi o możliwości wykonania podświetlenia kubków, resztę ogarnia profesjonalnie, co możesz zobaczyć w moim temacie
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez stew66 ; 01-02-2025 o 23:46 |
|
|
|