![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: S-max
Silnik: 2.0EB po tym, jak rozleciał się 1.6EB
Rocznik: 2012
|
Jedna dwa lata temu kupiłem za 500 (mocowanie dolne do podklejenia, trzyma po spawaniu lutownicą do dzisiaj), drugą za 550 chyba (była też nówka z de za 700).
A linki na prv wysłałem. Wysłane z mojej Nokii przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Łukasz
Model: S-Max
Silnik: 2.5 T
Rocznik: 2006
|
A czy się ktoś orientuje czy jeśli kupię lampę od anglika, odkleje, odetnr lub ogrzeje i zdejmę klosz to czy wystarczy że zdemontuje że swojej starej lampy soczewkę z przesłoną i przełoże do anglika czy to już to już będzie wersja ala europejska czy coś trzeba robić jeszcze z odbłyśnikiem robić?
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::average
![]() Imię: Wojtek
Model: S-max
Silnik: 2.0EB po tym, jak rozleciał się 1.6EB
Rocznik: 2012
|
Rozklejenie lampy S-Maxa to nie jest prosta sprawa - grzanie nie pomaga (było o tym na forum - poszukaj). A co do odbłyśnika to nie wiem, ale przecież w lampie jest blaszka i ona reguluje kształt snopu świata.
Wysłane z mojej Nokii przy użyciu Tapatalka
|