![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#51 |
ford::beginner
![]() Imię: Mariusz
Model: Ford Galaxy 2007
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 86000
|
![]()
A powiedz mi gdzie w galaxy mam szukac modulu bt? Gdzie on jest schowany?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
ford::amateur
![]() Imię: Darek
Model: focus mk2
Silnik: 1.6 diesel
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam.
To mój pierwszy post na tym forum. Nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi więc odwiedziłem was bo szukam aktualizacji do mojego radyjka, głownie chodzi mi o język polski ale wyczytałem też że jest opcja aktualizacji by puszczać muzykę z telefonu bezprzewodowo na radyjku perzez BT. Proszę o namiary gdzie znajdę takie aktualizacje lub sprostowanie jeżeli się mylę. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 2005
|
![]()
Witam serdecznie, czy któryś z forumowiczów wie może za co odpowiada element ze zdjęć który znajduje się w radiach Blaupunkt travelpilot ex? Dodam że na tym elemencie od środka znajduje się jakiś scalak, na temat którego nic nie udało mi się znaleźć, a w tym samym modelu radia ustawiany jest pod różnymi kątami.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]()
Pewnie blokada napędu na czas transportu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
ford::average
![]() Imię: Rafał
Model: Fusion
Silnik: 1.4 16v
Rocznik: 2005
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Imię: Mateusz
Model: S max
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam Panowie.
Od początku borykam się z problemem mojego ex travelpilota w moim s maxie. A mianowicie wygląda na to że cd nie dostaję prądu. Tasiemki sprawdzałem wszystko siedzi, a i piny też nie są połamane, a pomimo to cd nie odpala. Płyty nie chce wciągnąć ani oddać, jest cisza. I tu też moje pytanie czy ten plastik z boku co kolega wyżej zamieścił może mieć jakieś powiązanie z tym zniknięciem napięcia |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() Zarejestrowany: 17-05-2022
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2007
|
![]()
Witam,
Nie wiem czy temat żyje ale spróbuję - posiadam Mondeo MK3 z radiem EX i modułem BT, w międzyczasie posiadałem kilka telefonów które bez problemów łączyły się z radiem ale wygląda na to że doszedłem do limitu urządzeń skonfigurowanych w radiu / module BT - Niestety w opcjach radia nie posiadam funkcji DEBOND o której wyczytałem wcześniej zatem nie mogę usunąć poprzednich spiętych telefonów a także nie mogę dodać kolejnych. Stąd pytanie - jak podłączyć kolejny telefon pod radio przez BT? Dzieki |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
blaupunkt , ford , nawigacja mk4 , radio , travelpilot |
|
|