![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::amateur
![]() Imię: Maciej
Model: Focus mk2 kombi Flexifuel
Silnik: 1.8 125KM 92kW
Rocznik: 2008
|
![]()
Super, dzięki za odpowiedzi - tylko u mnie jest jakaś chyba prostsza wersja wyposażenia, bo ja w podsufitce mam samą lampkę z przodu, bez żadnego schowka, a już tym bardziej, bez żadnego miejsca na mikrofon :/
Część z tych elementów namierzyłem wcześniej na aukcjach i zastanawiałem się właśnie, w którym miejscu ma iść mikrofon... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() Cytat:
BT w FF2 było raczej rzadkością, niż standardem. Na szczęście montaż oznaczał, włożyć, podłączyć, działa (oczywiście mówię tylko o moich doświadczeniach) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]() Cytat:
Witam Może prostsze rozwiązanie - w temacie montazu mikrofonu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() Imię: Maciej
Model: Focus mk2 kombi Flexifuel
Silnik: 1.8 125KM 92kW
|
![]() Cytat:
I pewnie bym musiał jakoś rzezać podsufitkę w tym rejonie, żeby wpasować tą większą lamkę... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podejrzewam, że skoro lampka jest taka mocno "podstawowa" to zapewne wiązki do mikrofonu też tam nie ma. Ech... bo akurat BT do zestawu głośnomówiącego by się przydał... a opcja posiadania tego "fabrycznie" przemawia do mnie przede wszystkim ze względów estetycznych. No i tak jak piszecie - skoro wszystko jest plug&play - nie trzeba niczego odblokowywać softem, to byłoby estetycznie i do tego praktycznie. Ostatnio edytowane przez Matt_Voy ; 25-08-2024 o 22:43 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Imię: Sebastian
Model: Focus
Silnik: 1.6
|
![]()
Takie mam kable przy radiu i nie wiem co mogę usunąć.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ostatnio edytowane przez kozseb ; 29-08-2024 o 10:39 |
![]() |
![]() |