![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-06-2023
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2020
|
![]()
U mnie w Escape historia podobna jak u
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
- więc niestety nie zawsze wszystko jest tak bezproblemowe, jak dokumentacja każe. Być może Ford zakłada tylko z prostym rowkiem i Bosch ma tylko z prostym rowkiem, ale gdzieś w świecie są zamienniki, które zrobione są nieco inaczej, i wtedy trzeba pociągnąć też w bok.
(z drugiej strony, sposób "siła razy ramię" w tym przypadku też działa, tyle, że dopiero gdy zrezygnuje się z delikatności, u mnie też zakończyło się wyłamaniem, co w tym wypadku nie jest zwykle problemem) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: SEL FWD
Silnik: 2.0
Rocznik: 2016
|
![]()
część
widzę temat na czasie bo moja z tyłu się rozpadła , guma odlazła do połowy wycieraczki . Na szczeście udało mi się wyjąć bez połamania czegokolwiek ale trzeba bylo użyć siły . Wycieraczka zeszła w dół i była chyba jeszcze orginalna od kupienia bo miała jakiś numerek z przodu . [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pasuje i dziala idealne . ciasno siedzi jak orginal Ostatnio edytowane przez prezax ; 31-01-2025 o 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::beginner
![]() Imię: Jack
Model: Edge bieda-edition
Silnik: 2,0
Rocznik: 2019
|
![]() |
![]() |