![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#51 | |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-01-2016
Model: Mondeo
Silnik: 1.8
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
uuu widzę ból nie powiem czego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałem tylko się dopytać szanownych starszych kolegów czy jest teoretycznie da radę zamontować takie radio z androidem bo mam jakiś dziwne oryginalne. Uzyskałem od was odpowiedź że tak i to prawda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Info dla tych co mają podobny problem jak ja da się ALE większość odpada i moja obawa była uzasadniona w moim przypadku trzeba wracać uwagę czy jest kompatybilne z rocznikiem 2007-2010 i żeby było dla "prostokątnego" radio bo wszystkie dla radia "elipsy"(mimo że fizycznie pasuje) odpadają więc prawie 90% propozycji nie pasuje do tego konkretnego modelu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
![]() Cytat:
Po wymianie ramki i koszyka, wchodzi kazdy rozmiar 1.8din,owalne,tesla. Kolega z tych leniwych, więc nie odszukał sobie ogromnego tematu na forum o wymianie radia na Android w tych autach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 18-08-2013
Model: Mondeo MK4 LB
Silnik: 2.0 TDCi 163KM
Rocznik: 2007
|
![]() Cytat:
A w pozostałej kwestii to jesteś w błędzie. Można kupić radio oparte na sprawdzonej platformie (np. FYT, TopWay, HCT), która ma już spore grono użytkowników, a co za tym idzie lepsze wsparcie czy znajomość potencjalnych problemów lub usprawnień, a można kupić kota w worku. Ja akurat nic nie proponowałem, ale jeśli mowa o DUDU to, wystarczy poszukać w necie o tym. Jest to nadal chińszczyzna oczywiście, nie jest to sprzęt idealny, ale sam soft robi robotę. Radio oparte na platformie FYT, więc bolączki są znane. Bump: Cytat:
Radio samo w sobie nie interesuje się tym, czy montujesz je w roczniku 2008 czy 2011. Wszystko rozbija się*o to, czy istnieje na rynku podłączenie plug&play do danego auta. Dodatkowo pozostaje kwestia tego, czy istnieje gotowa ramka montażowa (jej brak co najwyżej utrudnia, ale nie czyni niemożliwym). Kolejna rzecz to komunikacja CAN - rozwiązywana przy pomocy dekoderów (Raise, SimpleSoft, Hiworld itp). Do Mondeo MK4 wszystko jest dostępne, w kilku opcjach. Pozostają kwestie estetyczne, co się komu podoba. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
mk4 , mondeo mk4 , radio mk4 |
|
|