![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 | |
|
FORD|AUTHORIZED
![]() Zarejestrowany: 15-08-2014
Model: exKa/Fusx2/Foc
Silnik: Brak informacji
Rocznik: Brak informacji
|
Cytat:
Robie Fiesty Mk7 na Novero, zarówno przedlift jak i polift. Nawet Fiesta Mk6 da radę. Wszysto to kwestia gratów, a do Fiesty Mk7 z czerwonym ekranem jest najdrożej. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
ford::professional
![]() Imię: Jarek
Model: FF2, FF3, Fiesta mk7
Silnik: 1,6 Pb 101 KM, 1,6 Pb 125 KM, 1,25 Pb 82 KM
Rocznik: 2007,2011,2009
|
Witaj. Napisałem tylko, że może gdyby mu się trafił "488", bo ten zdaje się nie obsługuje, ale oczywiście nie musi. Całą zabawę w rozbudowę audio, poza głośnikami zacząłbym od ogarnięcia tego tematu. Piszesz najdrożej, to fakt obecnie jakoś się tak porobiło. Gdzie te czasy, jak za cały zestaw "czerwony", ze stara wtyczką, z datą prod., że już wchodziły AM5T, z obsługa BT/VC płaciło się 150,- . Na razie poczekamy na zdjęcie tego CD6000 w MK7, bo coś tu nie tak.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
Fiesta z natury nie miala BT w standardzie,wiec jak juz miałoby być to od razu 112.
Inna sprawa, czerwonych przedlitowych z obsluga BT nie ma duzo, wiec sie cenia. |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
W Fiescie jest zamieszane oznaczenie modeli, Mark 5 i 6 wielu nie ogarnia, a potem licza po swojemu.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Michał
Model: Ford Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007
|
Przepraszam panowie za zwłokę. Mam dużo projektów na głowie. I przepraszam za zamieszanie - pomyliłem radia...
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Fotka nie chce się dodac na image :/ To jest moje radio. Wiecie jaki to model? Co do sony - za dużo kombinacji dla z lekka lepszej barwy gry. A audiofilem nie jestem (patrzcie z czego buduje zestaw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.). Gdybym nie miał dopasionej wersji tego radia, to byłby inny temat. Albo gdyby wszystkie radia sony miały wejścia RCA. Bo wtedy odpadłoby mi dłubanie i adapter Hi-Level za 200zeta... Ale żadne dostępne tej opcji nie ma. Ale i tak sony p&p by nie było, więc tego. Wymienie kable w wiązkach/kostkach z orginalnych na głośnikowe 2.5mm, bo i tak muszę przy nich grzebać. Pośle je do rasowego adaptera Hi-Level i potem już raczej z gorki. Taka moja nowa wizja. Porzuciłem szukanie ISO, bo to nie ma sensu jak i tak trzeba się wpinać/ciąć. Mam już wszystkie komponenty. Jutro przyjdzie tylko 20M kabla OFC 2.5mm. W weekend może uda się usiąść do tego projektu. Chce go skończyć, bo się już nim troche zmęczyłem. Miało mi to zając jeden weekend i być po kosztach, a tworze potwora, bo co chwile albo pod górkę, albo znajduje nowe możliwości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak coś, to będę potrzebował lokalizajce kabli głośników oraz remote on w wiązkach radia. Gdyby ktoś był tak miły <3 Ostatnio edytowane przez miskmaster ; 23-06-2025 o 02:34 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
FORD|AUTHORIZED
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rocznik: 2007
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
|
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Wiarygodny pinout lub schemat by się także przydał, aby sprawdzić czy wszystko jest OK tzn tam gdzie ma być. Po poprawnym dodaniu tego co potrzebujesz, pamiętając, aby tego co nieekranowane było jak najmniej wpinasz ten produkt pomiędzy radio, a instalacje i masz wyprowadzony sygnał elegancko i bezinwazyjnie, ale niestety wysokiego poziomu i .... sprawdzasz efekt. Jak by było niezgodnie z oczekiwaniami wywalasz to co zrobileś i wszystko wraca do stanu poprzedniego, bez żadnego śladu. |
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|