![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#31 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 16-01-2005
|
treść tematu
jakaś tam mała mała i duża a nawet kolorowa łał TAGI tutaj są, łał. To teraz takie modne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
![]() Zarejestrowany: 19-06-2005
|
jak zmieniasz kolor i wielkość trzcionki?
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
|
już wiem hehehe
color |
|
|
|
|
|
#35 |
|
|
w Profilach forum ustawiłem sobie domyślnie zaawansowane opcje edytowania, czy jakoś tak się to nazywało. Przy każdej szybkiej odpowiedzi też możesz to kliknąć. Jest pod okienkiem wpisywania treści, wtedy otwiera Ci się od nowa (pamiętając wpisaną dotychczas treść). Zaznaczasz tekst do obróbki i wybierasz opcje (opcje działają jak w Wordzie).
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
ja to zrobiłem łopatologicznie, gdzie ty o ustawiłeś nie mogę znaleźć?
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
|
Dobrt jestem już znalazłem :
interfejs edytora postów i wybierasz tryb zaawansowany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.:cool::o[FONT=Comic Sans MS] gggggggg cfcfff[/FONT]ffff bbbbbbbb[FONT=Impact] próba proba[/FONT] |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
|
Cytat:
potem w lewej kolumnie zaawansowane ustawienia potem szukasz ramki pozostałe opcje i oglądasz: Interfejs edytora postów wybierasz wsigwcośtamcoś tami masz Worda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|