![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 | |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 29-06-2005
Model: Mondeo
Silnik: 1/2 DB9
Rocznik: '04
|
![]()
ja bym nawet bez zabudowy wstawil tweetery skoro nie chcesz samemu albo komus zlecic... przy takiej inwestycji wspolosiowe na przodzie to praktycznie brak postepu :fcp4
Cytat:
![]() |
![]() |
#12 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 13-07-2006
Model: S-MAX
Silnik: 2,0 TDCi
Rocznik: 2007
|
![]()
kurcze hetnie bym 30-staka wstawił ale mi wuzki nie wejdą. dlatego mysle o jakims małym a konkretnie o czyms takim [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
odsłuchiwał ktos to cos?? pozdrawiam.
![]() |
#13 |
|
![]()
nie slyszalem ale po samym wygladzie nie ma sie czego spodziewac (rozmiar, plastik). z wozkami jezdzisz codzien?? bo jak nie to skrzynie mozesz tak zamontowac ze wrazie potrzeby odpinasz 2 kabelki i pudlo wyciagasz....ewentualnie robisz zabudowe przy nadkolu i duzo nie stracisz miejsca...
albo lepiej dolozyc do lepszego systemu na przod i darowac sobie ten wynalazek "basotworczy" (porzadny system tez dobrze basuje i to lepiej od chinskich wynalazkow nawet w rozmiarze 30cm)
![]() |
#14 |
|
![]()
zapewna ale jakie głosniki w normalnej cenie zagraja z przodu przyzwoicie , poprzednio miałem kickbazy o mocy 160rms i nie grało to az tak super dlatego niewiem czy cos do kwoty 250 zł znajde. chyba ze znasz cos takiego to polec chetnie sie przymierze do tego
Radio jest porządne to az zal by było go przynajmniej po czesci nie wykozystac. pozdr. zezor88
![]() |
#15 |
|
![]()
samym radiem to nie uciagniesz porzadnego systemu... im lepsze glosniki tym gorzej moga grac pod samym radiem bez wzmaka gdyz niedostana tyle mocy ile im trzeba... piszesz o glosnikach 160RMS to jesli byly napedzane tylko radiem to sie nie dziwie ze nie graly jak trzeba... radio 4x50W ma ok 27W RMS na kanal....
![]() |
#16 |
|
![]()
kuna wiem i miałem tak wzmak clarka 80w rms na kanał i tak nie grało, tweeterki grały zajefajnie ale kickbassy żadnie. juz te tylnie orginakne lepiej łupały a musze zaznaczyc ze te visatony tj tweetery napedzałem tym samym wzmakiem były o mocy 140w rms.
pozdro
![]() |
#17 |
|
![]()
to rowniez wymaga porzadnego wytlumienia.... a miales dobrze podlaczone bo bywa ze czasami zmieni sie przez przypadek bieguny... albo kickbass cieniutki....
![]() |
#18 |
|
![]()
chyba raczej to drugie bo przestawiałem bieguny i nic . zwrotka była orginalna visatona a kicki jednak chyba za lipne mimo ze mocne dlatego pomyslałem teraz o helixach i bez wzmaka ale musze sie jeszcze zastanowic. podobają mi sie Sinus Live SL 16 ale jak mam dac za nie 80euro i znów sie zawiesc . sam juz niewiem co zrobic.
pozdro