![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-09-2006
Model: bmnbm
Silnik: mmb
Rocznik: 2000
|
![]()
Witam
Mam pytanie do maciasgawcio tak trochę poza tematem, czy turbine kupiłeś w Łodzi z ogłoszenia w allegro? Pozdrawiam CortheZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: 12-07-2007
Model: Mondeo MKII kombi + Fiesta MKIV
Silnik: 1,8 TD + 1,25 16V
Rocznik: 2000 + 1998
|
![]()
hehehe oczywiscie!! odbieralem osobiscie na radogoszczuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jesli wzialem ja od ciebie to jaki ten swiat malyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. turbinka ladnie dmucha musze przyznac i w dobrym stanie ale nie chwale zebym nie przechwalilGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ten moj juz taki jest ze jak sie go pochwali to zaczyna sie narowic wiec nie bede bo uslyszy!! pozdrawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: 21-09-2006
Model: bmnbm
Silnik: mmb
Rocznik: 2000
|
![]()
Rzeczywiście świat jest mały Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Miło słyszeć że wszystko jest ok. Mój po ostatnim remoncie od 9000km daje mi spokój, no może poza rozrusznikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale nie moge narzekać, też nie chwalę bo jescze usłyszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam CortheZ |
![]() |
![]() |