![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-12-2006
|
tak jak odma jest zatkana to bagnet i korek moze wystrzelic:-) (mi korkiem strzelało). wez ja przeplucz benzyna (ja plukałem 95 i jest okk), az nie bedzie czysta w srodku (jak nie bedziesz mogl jej otworzyc), plucz do tej pory az benzynka nie bedzie czysta. przy okazji wyczysc sobie wezyk od pokrywy zaworów do odmy i od odmy do filtra powietrza, napewno tez tam jest troche syfu.
|
|
|
#12 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-04-2008
|
Takie pytanie:
Z racji tego że mam zajechany silnik i przy wciskaniu wywala bagnet, czy dobrze by było zlikwidować ten trójnik odmy z tym filterkiem i z pokrywy zaworów poprowadzić wąż pod szybe do butelki a pozostałe dwa przewody od filtra powietrza i kolektora połączyć ze sobą?? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 14-04-2008
|
Może ktoś pomóc?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-12-2006
|
Wyczysc to napierw! Poszukaj na forum jak to wyczyscic, albo zobabacz co ci wyzej napisalem i zobacz co sie bedzie działo. na to czyszczenie to powiecisz pol godziny,a pomysly z jakimis butelkami itd sa dla mnie, orki ze napisze :głupie:, najpierw zrob pozadek z tym co masz,a potem dalej pisz, jak czyzczenie nie pomogło.
|