![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#11 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Do przedliftów kilkanaście razy już podawałem linka do schematów...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
#12 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: S MAX
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Tedi_k Link który podałeś dotyczy mondeo. Elektrykę mondeo mam już w jednym palcu.
Niestety s-maxy mają trochę inne rozwiązania. Czy ktokolwiek może mi powiedzieć który przekaźnik w S-MAX odpowiada za wycieraczki tylne i ogrzewanie tylnej szyby??? |
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
FORD|ZAWODOWIEC
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Bump: Cytat:
|
||
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Do mm32,
Wielkie dzięki, takiej konkretnej informacji potrzebowałem. Z tą znajomości może przesadziłem, chodziło mi tylko o to, że wszędzie są informacje o mondeo, a nigdzie nie było o s max. Z tego co się orientuję to mondeo nie ma tylnej skrzynki z bezpiecznikami i chodziło mi o potwierdzenie, że przekaźniki są w tej skrzynce. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Mondeo mk4 tak jak i Smax ma tylne skrzynki bezpiecznikowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
Teraz to zabłysnąłemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
![]() Zarejestrowany: 09-07-2015
Model: s-max
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2006
|
Witam!
Panowie mi również nie działa tylna wycieraczka. Zasadnicze pytanie, gdzie znajdę bezpiecznik tylnej wycieraczki? Wg instrukcji którą posiadam powinien to być bezpiecznik F36 w skrzynce bezpieczników znajdującej się w komorze silnika. Niestety moje bezpieczniki mają inny układ niż te w instrukcjiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poproszę o łopatologiczną odpowiedź |
|
|
|
|
|
#18 |
|
![]() Imię: Mario
Model: S-Max
Silnik: 140 DCI
Rocznik: 2009
|
Witam,
A ja mam chyba trochę dziwny problem z ogrzewaniem tylnej szyby. Działa mi tylko dolna połowa, a góra nie grzeje. Nie wiecie, czy tam są dwa czy jeden obwód? Pozdrawiam, Mariusz |
|
|
|
|
|
#19 |
|
FORD|ZAWODOWIEC